Libnet.ro
UNICEF

06:15

Budescu revine cu gol la Astra Giurgiu. Salveaza remiza cu Voluntari

Online Sport Online Sport,
Budescu revine cu gol la Astra Giurgiu. Salveaza remiza cu Voluntari

De sase minut a avut nevoie Constantin Budescu pentru a-si face simtita revenirea pe teren pentru Astra Giurgiu. Mijlocasul imprumutat de la Dalian Yifang a marcat golul egalizator de 1-1 intr-o partida in care campioana Romaniei a suferit din nou si a aratat obosita. continuă pe Online Sport

Astra Giurgiu, calificare senzationala in grupele Europa League cu victorie la Londra

Astra Giurgiu o eliminat pentru al doilea an consecutiv pe West Ham United din Europa League si de aceasta data se califica in grupele competitiei. Dupa 1-1 la Bucuresti in tur, campioana Romaniei s-a impus cu 1-0 in returul de pe Stadionul Olimpic din Londra. Felipe Teixeira a marcat golul calificarii la ultima faza a primei reprize.

MINUT cu MINUT West Ham United-Astra Giurgiu 0-1 in playoff-ul Europa League

Ati urmarit in aceasta pagina live text de la ora 21:45 returul dintre West Ham United si Astra Giurgiu, meci programat in playoff-ul Europa League. In tur, la Giurgiu, a fost 1-1.

Avancronica meciului West Ham United-Astra Giurgiu

Pentru Astra Giurgiu meciul de la Londra este unul de totul sau nimic in ceea ce priveste parcursul european din acest sezon, unul inceput cu speranta calificarii in grupele Ligii Campionilor.

Victorie URIASA. Astra Giurgiu invinge West Ham si se califica in grupele Europa League

Astra Giurgiu a reusit o calificare de senzatie in grupele Europa League la fotbal, joi seara, dupa ce a invins formatia engleza West Ham United cu scorul de 1-0.

Budescu a jucat o repriza pentru echipa secunda a Astrei

Constantin Budescu a revenit in fotbalul romanesc si joi seara a evoluat o repriza pentru echipa secunda a celor de la Astra Giurgiu intr-un amical cu Al Ittihad Kalba.

S-a finalizat tragerea la sorti in Europa League. Cu cine au picat in grupe Steaua si Astra Giurgiu

Dupa ce, cu o seara inainte, reusisera sa se califice in grupele Europa League, dupa ce i-au invins pe teren propriu pe britanicii de la West Ham, giurgiuvenii de la Astra au aflat vineri cu cine vor juca in grupa .

ştiri de la Online Sport

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )