Libnet.ro
UNICEF

10:30

Buget 2020. Ce bani aloca Guvernul Orban pentru administratiile locale

Antena3 Antena3,
Buget 2020. Ce bani aloca Guvernul Orban pentru administratiile locale

Proiectul de buget pe anul 2020 este construit pe o crestere economica de 4,1%, un deficit bugetar de 3,59% si o rata medie a inflatiei de 3,1%, potrivit Raportului privind situatia macroeconomica pe anul 2020 si proiectia acesteia pe anii 2021-2023 publicat marti dimineata pe site-ul Ministerului Finatelor Publice. continuă pe Antena3

Buget 2020 Guvernul taie masiv de la PNDL

Proiectul de buget 2020 prevede sume mult mai mici pentru Programul National de Dezvoltare Locala PNDL) decat in 2019. Pentru PNDL 1 este prevazuta o suma de aproape cinci ori mai mica, iar pentru PNDL 2 va fi alocata o suma de trei ori mai mica.

Surse: Fara precedent. Guvernul Orban sfideaza Parlamentul. Bugetul pe 2020, adoptat prin angajarea raspunderii

Guvernul Orban vrea sa-si angajeze raspunderea si pentru Legea bugetului de stat pe 2020, ceea ce inseamna ca va ocoli calea dezbaterii si a votului din Parlament, potrivit unor surse politice.

Presedintele PSD: Daca m-as uita numai la Guvernul Orban, si eu mi-as dori alegeri anticipate

Presedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, duminica seara, ca, daca se uita la Guvernul Orban, si-ar dori anticipate, insa nu exista o criza care sa necesite astfel de alegeri.

Lia Olguta Vasilescu acuza Guvernul Orban ca planuieste cresterea varstei de pensionare

Fostul ministru al Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a acuzat Guvernul Orban ca intentioneaza sa creasca varsta de pensionare.

Bacalaureat 2020. Cum arata calendarul complet pentru examenul din vara

Cu gandul la examenele care ii asteapta, elevii asteapta cu sufletul la gura vesti despre Bacalaureatul, din 2020. Ministerul Educatiei, prin Centrul National de Evaluare si Examinare, a publicat calendarul Bacalaureatului din vara 2020. Sunt date si modelele si baremul de corectare pentru subiectele la matematica, limba romana si limba materna. Ministrul interimar al Educatiei, .

Buget 2020: Orban taie fonduri de la baronii locali

Proiectul de buget pe anul viitor prevede taieri drastice de la Programele de dezvoltare locala, fondurile alocate acestora ajungand la mai putin de o treime fata de cat a propus Guvernul Dancila.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget. Ludovic Orban: Cea mai buna data pentru plen este 23 decembrie

Premierul Ludovic Orban, a anuntat luni ca a primit din partea conducerii partidului sustinerea pentru angajarea raspunderii in cazul legii bugetului de stat si legii bugetului asigurarilor sociale pe anul 2020, adaugand ca data cea mai buna pentru sedinta de plen a Parlamentului este 23 decembrie.

Guvernul Orban a decis sa isi asume raspunderea pe proiectul de buget

Liberalii au luat decizia de a adopta bugetul pentru anul viitor prin angajarea raspunderii in fata Parlamentului, a declarat premierul Ludovic Orban.

Buget 2020: Multe ministere au bugete diminuate in 2020. Cine va primi mai multi bani

Ministerul Finantelor Publice MFP) a publicat bugetul pe 2020 care vine cu cateva surprize. Multe ministere vor primi mai putin bani decat au avut in 2019. Mai jos am luat in considerare alocarea de la buget, nu si veniturile proprii.

Buget 2020 primele cifre. Care ministere primesc bani si care pierd

Bugetul pe anul 2020 vine cu o taiere masiva de la Ministerul Dezvoltarii, probabil de la PNDL, dar si de la Ministerul Agriculturii, in timp ce primeste mai multi bani Ministerul Apararii, arata o schita de buget obtinuta de Digi24.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )