Libnet.ro
UNICEF

01:06

Bugetari, ATENTIE! ISARESCU se dezice de LEGEA SALARIZARII

B1 B1,
Bugetari, ATENTIE! ISARESCU se dezice de LEGEA SALARIZARII

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat ca institutia pe care o conduce nu are o imagine clara a impactului pe care il va avea Legea Salarizarii si sunt necesare mai. continuă pe B1

Bugetari, ATENTIE! Mugur Isarescu TRAGE UN SEMNAL DE ALARMA despre Legea Salarizarii

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat ca institutia pe care o conduce nu are o imagine clara a impactului pe care il va avea Legea Salarizarii si sunt necesare mai.

Ludovic Orban vrea sa modifice Legea salarizarii, cand va ajunge la putere: Nu este sustenabila. Nu poti stabili niste cresteri salariale din burta fara niciun fel de criteriu sau analiza

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, duminica, la Antena 3, ca liberalii vor modifica, cu siguranta, Legea salarizarii, in momentul in care vor ajunge la putere, pentru ca aceasta nu a rezolvat problemele pe care coalitia de guvernare s-a angajat o rezolve si creat mai mult haos. Potrivit acestuia, Legea nu este sustenabila, salariile cresc din burta, fara criteriu si analiza.

BNR nu stie ce impact bugetar are Legea salarizarii

Banca Nationala a Romaniei nu are inca o imagine clara cu privire la impactul pe care il va avea Legea salarizarii si de aceea sunt necesare evaluari ca sa vedem cum actioneaza si alti.

Ludovic Orban anunta ca PNL va modifica Legea salarizarii unice dupa ce va ajunge la putere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, ieri, la Antena 3, ca liberalii vor modifica Legea salarizarii unice dupa ce vor ajunge la putere intrucat salariile din sectorul public din actuala lege au fost stabilite din burta si nu tin cont de evolutia situatiei economice a tarii, transmit surse din media.

Ludovic Orban anunta ca PNL va modifica Legea salarizarii unice dupa ce va ajunge la putere

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, duminica, la Antena 3, ca liberalii vor modifica Legea salarizarii unice dupa ce vor ajungela putere intrucat salariile din sectorul public din actuala lege au fost stabilite din burta si nu tin cont de evolutia situatiei economice a tarii.

Ludovic Orban: PNL va schimba legea salarizarii, daca ajunge la guvernare

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat duminica seara, la Subiectiv, de la Antena 3, caPNL va modifica legea salarizarii, daca va ajunge la guvernare, aratand ca actualele cresteri prevazute sunt.

Ludovic Orban: Daca PNL va ajunge la guvernare, va modifica legea salarizarii

Presedintele PNL Ludovic Orban a declarat, la postul de televiziune Antena 3, ca, daca PNL va veni la guvernare, va modifica legea salarizarii, din mai multe motive, acuzand faptul ca actualele cresteri prevazute sunt fara niciun fel de analize si creeaza haos.

Legea salarizarii unitare a intrat in vigoare de astazi. in primele cinci luni de guvernare PSD, statul a cheltuit cu plata salariilor bugetarilor cu 6 miliarde de lei mai mult decat incasarile din taxe si impozite

Legea salarizarii unitare, care prevede o crestere etapizata a salariilor bugetarilor cu 56%, pana in 2020, intra de astazi in vigoare, dupa ce a fost promulgata miercuri de presedintele Romaniei, Klaus Iohannis.

Parlamentarii primesc sume forfetare majorate cu 7000 lei lunar de la 1 iulie, dupa majorarea indemnizatiilor odata cu Legea salarizarii unice

Parlamentarii primesc incepand cu 1 iulie sume forfetare mai mari cu aproximativ 7. 000 de lei lunar in urma intrarii in vigoare a noii legi a salarizarii care prevede majorarea indemnizatiilor parlamentarilor de la 7. 700 lei brut la peste 13. 000 lei brut pe luna, scrie News. ro. Cuantumul sumelor forfetare va fi stabilit miercuri de catre conducerea parlamentului.

Lia Olguta Vasilescu, raspuns dur pentru Ludovic Orban: Pun pariu ca nu a citit legea salarizarii

Liberalii critica dur noua lege a salarizarii unitare. Presedintele PNL, Ludovic Orban spune ca aceasta nu este o lege sustenabila, iar salariile au fost marite fara calcule prealabile. Este o lege care.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )