Libnet.ro
UNICEF

20:15

Bugetul Sanatatii, avizat cu amendamentul alocarii unui plus de 12 milioane lei pentru cercetare-inovare

Adevărul Adevărul,
Bugetul Sanatatii, avizat cu amendamentul alocarii unui plus de 12 milioane lei pentru cercetare-inovare

Bugetul Sanatatii pe 2015 a fost avizat, marti, de comisiile de specialitate ale Parlamentului, cu un amendament care vizeaza alocarea unui supliment de 12 milioane de lei la capitolul cercetare-dezvoltare-inovare. Avizul pentru bugetul Sanatatii a fost dat cu 22 de voturi pentru, cinci impotriva si o abtinere. continuă pe Adevărul

Bugetul Sanatatii pe 2015, avizat de Parlament cu un amendament privind alocarea unui plus de 12 milioane lei pentru cercetare

Comisiile de specialitate ale Parlamentului au avizat marti bugetul Sanatatii pe 2015 cu un amendament care vizeaza alocarea unui supliment de 12 milioane de lei la capitolul cercetare-dezvoltare-inovare. Avizul.

Companiile de medicamente generice cer Parlamentului sa dezbata bugetul sanatatii cu taxa clawback modificata

Producatorii romani de medicamente generice solicita Parlamentului sa nu dezbata bugetul sanatatii separat de revizuirea taxei clawback. Asta pentru a evita distrugerea industriei farmaceutice locale si disparitia medicamentelor cu pret accesibil.

Bugetul CSM, avizat favorabil

Comisiile juridice din Parlament au avizat favorabil bugetul Consiliului Superior al Magistraturii CSM), de 90,4 milioane de lei, presedintele CSM Adrian Bordea aratand ca bugetul este unul restrictiv, nefiind acoperite o serie de cheltuieli.

Bugetul Educatiei, avizat in comisii

Comisiile reunite de invatamant ale Parlamentului au avizat favorabil, marti, dupa mai bine de trei ore de dezbateri, bugetul Educatiei pentru 2015, relateaza Mediafax.

Bugetul ICCJ, avizat favorabil de comisiile parlamentare

Bugetul inaltei Curti de Casatie si Justitie ICCJ) pe 2015 a primit aviz favorabil astazi din partea Comisiilor juridice ale Parlamentului, pentru suma de 71,515 milioane lei, cu 25,82% mai mica decat cea din 2014 96,412 milioane lei), transmit surse din presa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2051 seconds )