Libnet.ro
UNICEF

05:30

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, preia, de astazi, presedintia Consiliului UE

Hotnews Hotnews,
 Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, preia, de astazi, presedintia Consiliului UE

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, criticata din cauza ineficientei sale in fata coruptiei endemice, va prelua in premiera, incepand de astazi, 1 ianuarie 2018, presedintia Consiliului UE, potrivit news. ro. Bulgaria - care a intrat in Uniunea Europeana in 2007 - aspira sa arunce punti intre Estul si Vestul Europei, intre Turcia si Bruxelles, cu scopul de a forja compromisuri in mai multe dosare fierbinti, inclusiv in politica migratiei. continuă pe Hotnews

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, preia, de astazi, presedintia Consiliului UE

Bulgaria, cea mai saraca membra a Uniunii Europene, criticata din cauza ineficientei sale in fata coruptiei endemice, va prelua in premiera, incepand de astazi, 1 ianuarie 2018, presedintia Consiliului UE.

Prognoza pentru a doua zi din an: vreme inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii

Vremea va fi in general inchisa si vor cadea precipitatii in cea mai mare parte a tarii, incepand de marti, exceptand Dobrogea, unde se vor semnala pe spatii restranse. Va ploua inclusiv la Bucuresti.

CARTEA RECORDURILOR: Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume (FOTO)

Ce mai fac oamenii de stiinta cand se plictisesc? De pilda, carti postale. Cea mai mica felicitare de Sarbatori din lume a fost confectionata de cercetatorii din Marea Britanie, care spun ca 200 de mi.

Hit Revelion 2018: Carlas Dreams, Loredana, Andra, Delia, Holograf si multi altii, la cea mai mare petrecere de din Capitala

Bucurestenii care nu vor pleca din Capitala noaptea dintre ani pot alege sa-si petreaca Revelionul la cea mai mare petrecere a anului. Este vorba despre Hit Revelion 2018 care ii aduce duminica, 31 decembrie,.

Eleva care s-a calificat la trei faze nationale ale olimpiadelor scolare: Cea mai importanta problema la sistemul educationaleste lipsa de practica

Andreea Amza 17 ani) este eleva in clasa a XI-a la Colegiul National Tudor Vladimirescu din Targu Jiu, care este considerat unul dintre cele mai bune licee din judetul Gorj. Aceasta a reusit o performanta remarcabila: s-a calificat la trei etape nationale la discipinele lingvistica, stiinte ale pamantului si fizica.

VIDEO Cea mai spectaculoasa sosea din Muntii Orastiei. Povestea drumului care duce la satul din nori si spre poiana in care ar fi murit Decebal

Drumul care a scos din izolare satul Tarsa, din Muntii Orastiei, se numara printre cele mai spectaculoase sosele noi din vestul tarii. Cei 11 kilometri ai sai leaga doua locuri legendare.

Business report: Energia electrica vanduta angro in Romania, cea mai mare scumpire din toata Europa; Retrospectiva: Carburantii s-au scumpit cu aproximativ 70 de bani/l in urma majorarii accizelor si a evolutiei preturilor internationale ale petrolului;

Principalele modificari care intra in vigoare de la 1 ianuarie 2018. In 2018, felul in care se platesc taxele se. Internet of Things va aduce beneficii anuale de 11 trilioane USD pana in 2025. In Romania abia este testat. Companiile nu isi mai pot permite sa.

Cea mai mare investitie in infrastructura rutiera din Vaslui: drumul strategic care strabate vestul judetului

Vineri, 29 decembrie, la Consiliul Judetean Vaslui a fost semnat proiectul privind finantarea uneia dintre cele mai mari investitii de infrastructura rutiera realizata in zona,t, drumul ce va strabate judetul de la Barlad pana la Codaesti.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )