Libnet.ro
UNICEF

11:00

Bunica celor trei copii infiati, mesaj pentru Traian Basescu

Antena3 Antena3,
Bunica celor trei copii infiati, mesaj pentru Traian Basescu

Klaus Iohannis a fost reclamat de bunica celor trei copii, pe rand la presedintele Iliescu, apoi la Traian Basescu. Tot ce voia sa stie batrana este daca nepotii ei mai sunt in viata. in anul 2004, actualul. continuă pe Antena3

Marturia bunicii copiilor infiati de canadienii lui Iohannis

Bunica celor trei frati a caror adoptie ar fi fost intermediata de Klaus Iohannis spunea ca a incercat sa dea de urma copiilor, dar a fost amenintata de Iohannis si sfatuita sa renunte la cautari. Bunica.

Ciprian Marica, mesaj pentru fani din spital: Voi reveni mai puternic

Internationalul Ciprian Marica le-a transmis fanilor nationalei un mesaj, dupa ce a fost operat la genunchi la o clinica din Germania. Atacantul a scris pe Facebook, alaturi de o fotografie cu el pe patul de spital, ca va reveni mult mai puternic.

Dan Voiculescu despre MITUL averii ascunse. Fondatorul PC, mesaj pentru Camelia Bogdan

Intr-o postare pe blogul personal al lui Dan Voiculescu, intitulata Averea lui Dan Voiculescu, presedintele fondator al PC prezinta mai multe facturi, pentru linistea doamnei Camelia Bogdan, ca sa nu mai caute.

Principesa Irina, plasata trei ani sub supraveghere pentru organizarea de lupte de cocosi

Principesa Irina a fost plasata trei ani sub supraveghere de un judecator federal, dupa ce si-a cerut scuze pentru rolul sau in cazul de lupte de cocosi in Oregon care, potrivit principesei, a reprezentat o rusine pentru ea si familia sa, relateaza postul de televiziune american ABC News, citat de Mediafax.

Principesa Irina, pusa trei ani sub supraveghere pentru organizarea de lupte cu cocosi

Principesa Irina va sta trei ani sub supravegherea unui judecator federal pentru organizarea de lupte de cocosi in Oregon.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2429 seconds )