Libnet.ro
UNICEF

07:30

Bursa din SUA a deschis in scadere

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bursa din SUA a deschis in scadere

Bursa din Statele Unite a deschis sedinta de tranzactionare de astazi in scadere. continuă pe Ziarul Bursa

Sibex a semnat un act de cooperare cu bursa din Atena

Bursa din Sibiu Sibiu Stock Exchange - Sibex) a semnat, astazi, un act de cooperare cu bursa din Atena Helex Group), intarind intelegerea anterioara privind furnizarea serviciilor de clearing intr-un mediu nou, a dezvoltarii tehnologice, precum si a sprijinului pentru proiectele viitoare ale celor doua burse, potrivit unui comunicat trimis astazi redactiei.

SUA neaga ca au propus negocieri directe pentru solutionarea conflictului sirian

Regimul Bashar al-Assad sustine ca Statele Unite au propus negocieri directe pentru solutionarea conflictului sirian, insa Departamentul de Stat american a negat aceste informatii.

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscolului

Mii de curse aeriene au fost anulate in Statele Unite din cauza viscoluluiPeste 2. 900 de curse aeriene au fost anulate, miercuri, in Statele Unite din cauza viscolului care afecteaza centrul si nord-vestul.

Fenomenele meteo fac ravagii in Statele Unite si Europa. Un sat din Marea Britanie s-a transformat in insula

Iarna face ravagii in Statele Unite si Europa. A nins ore in sir in mai multe zone din Statele Unite, unde sute de curse aeriene au fost blocate. in New York, nametii au blocat mai multe artere principale,.

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala vor participa la un turneu amical in Statele Unite

Sase echipe calificate la Cupa Mondiala din Brazilia, printre care si actuala campioana, Spania, vor particpa la un turneu amical care va avea loc intre 27 mai si 10 iunie in Statele Unite, a anuntat, luni, Major.

Uniunea Europeana si Statele Unite elaboreaza un plan de asistenta financiara pentru Ucraina

Uniunea Europeana pregateste impreuna cu Statele Unite un important program de asistenta financiara pentru Ucraina, anunta Catherine Ashton, inaltul reprezentant UE pentru Afaceri Externe, intr-un interviu acordat Wall Street Journal.

Catherine Ashton: Statele Unite si Uniunea Europeana elaboreaza un plan de asistenta financiara pentru Ucraina

Statele Unite si Uniunea Europeana pregatesc un program important de asistenta financiara pentru Ucraina, a anuntat inaltul reprezentant al UE pentru Afaceri Externe, Catherine Ashton, in cadrul unui interviu.

SUA: Am luat toate masurile pentru a asigura securitatea sportivilor nostri la JO de la Soci

Statele Unite ale Americii au luat toate masurile necesare pentru a asigura securitatea oficialilor si sportivilor sai pe durata Jocurilor Olimpice de la Soci, a dat asigurari, marti, Casa Alba, potrivit AFP.

CNN: Date ale clientilor unor lanturi hoteliere din Statele Unite au fost sustrase de hackeri

White Lodging, o companie care gestioneaza francize ale hotelurilor Hilton, Marriott, Sheraton si Westin, a fost vizata, anul trecut, de atacuri informatice care le-au permis hackerilor sa aiba acces la date despre cardurile clientilor, dezvaluie un expert, Brian Krebs.

CNN: Date ale clientilor unor lanturi hoteliere din SUA au fost sustrase de hackeri

White Lodging, o companie care gestioneaza francize ale hotelurilor Hilton, Marriott, Sheraton si Westin, a fost vizata, anul trecut, de atacuri informatice care le-au permis hackerilor sa aiba acces la date despre cardurile clientilor, dezvaluie un expert, Brian Krebs.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )