Libnet.ro
UNICEF

08:30

Bursele revin pe verde, apreciind ca Hillary Clinton a castigat prima dezbatere cu Donald Trump

Hotnews Hotnews,
 Bursele revin pe verde, apreciind ca Hillary Clinton a castigat prima dezbatere cu Donald Trump

Pietele financiare cresteau marti, apreciind, dupa prima dezbatere intre cei doi candidati la prezidentialele americane, ca Hillary Clinton a castigat disputa, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Alegeri SUA 2016. Clinton a castigat prima dezbatere televizata cu Trump, potrivit unui sondaj CNN/ORC

Democrata Hillary Clinton a castigat prima dezbatere televizata cu rivalul ei la presedintia Statelor Unite, republicanul Donald Trump, potrivit unui sondaj CNN/ORC.

Hillary Clinton, castigatoarea primei dezbateri electorale, potrivit unui sondaj CNN

Hillary Clinton a castigat prima dezbatere prezidentiala organizata inainte de alegerile prezidentiale din Statele Unite, potrivit unui sondaj realizat de CNN. Fostul secretar de stat american l-a pus i.

SUA: Prima dezbatere intre Donald Trump si Hillary Clinton/ Trump, temperamental si zgomotos/ Hillary, calma si superioara in multe momente/ Fara greseli majore, fara reusite importante de ambele parti

Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat pentru prima data luni 21:00, ora locala- 04:00, ora Romaniei), intr-o dezbatere prezidentiala, cu mult totusi sub asteptarile jurnalistilor si analistilor politici. Am avut un Donald Trump temperamental si zgomotos si o Hillary Clinton calma si care a reusit sa-si puna in dificultate adeseori oponentul. Nu s-au facut greseli mari de nicio parte, dar nici nu am avut straluciri evidente din partea celor doi. Au iesit in evidenta viziunile economice diferite, in special in privinta taxelor, a locurilor de munca, pozitii total diferite in privinta armelor de foc si a masurilor ce trebuie adoptate pentru combaterea rasismului. Trump: Planul meu de crestere a economiei SUA include reduceri extraordinare ale taxelor, care vor crea locuri de munca in numar nemaivazut de la Ronald Reagan. Clinton: Nu asa vom creste economia. Programul lui Trump este de fapt cea mai exterma versiune: de reducerile de taxe ar urma sa beneficieze cateva procente dintre americani, cei mai bogati. Trump are sensul de trump up a insela) Dezbaterea s-a incheiat. Vezi in continut desfasurarea live text.

VIDEO. Prima dezbatere televizata Hillary Clinton-Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Luni seara este asteptata prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP, preluata de Hotnews. ro. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi.

Hillary Clinton vs. Donald Trump, prima dezbatere electorala: Clinton nu are vana de presedinte

Hillary Clinton si Donald Trump, candidatii la presedintia Statelor Unite ale Americii, s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere la campania pentru.

Hillary Clinton vs. Donald Trump, prima dezbatere electorala: Clinton nu are vana de presedinte (VIDEO)

Hillary Clinton si Donald Trump, candidatii la presedintia Statelor Unite ale Americii, s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere la campania pentru.

VIDEO Prima dezbatere televizata Hillary Clinton - Donald Trump, asteptata luni seara. Trump a amenintat ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton

Prima dezbatere prezidentiala televizata intre Hillary Clinton, candidatul democrat la alegerile prezidentiale din Statele Unite, si contracandidatul sau republican Donald Trump, este asteptata luni seara si, cel mai probabil, va bate noi recorduri de audienta. Fiecare tabara dispune de mai multe sute de locuri in sala, iar alegerea invitatilor este intotdeauna o misiune extrem de sensibila, noteaza AFP. Presiunea a urcat simtitor in ultimele ore dinaintea dezbaterii, mai scriu jurnalistii francezi.

Donald Trump, lovitura pentru Hillary Clinton: Candidatul republican ameninta ca va invita o fosta amanta a lui Bill Clinton in prima dezbatere electorala

Cu cateva ore inainte de prima dezbatere prezidentiala cu Hillary Clinton, candidatul republican Donald Trump a amenintat sa o invite in emisiune pe Gennifer Flowers, o fosta amanta a lui Bill.

Declaratiile lui Donald Trump si Hillary Clinton, luate la puricat. Cine a mintit in prima dezbatere electorala?

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere din campania pentru alegerile din 8 no.

FOTO+VIDEO. Alegeri SUA: Hillary Clinton si Donald Trump s-au confruntat in prima dezbatere din campania pentru prezidentiale. Candidatii s-au acuzat reciproc de distorsionarea faptelor

Candidatii la presedintia Statelor Unite Hillary Clinton si Donald Trump s-au intalnit luni seara la Universitatea Hofstra din statul New York pentru prima dezbatere din campania pentru alegerile din 8 noiembrie, transmisa in direct la televiziune, informeaza Agerpres.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )