Libnet.ro
UNICEF

01:05

Business report: Top 100+. Profiturile celor mai mari firme din Romania; Segmentul 20-34 de ani: unul din cinci nu invata, nu lucreaza, nu se instruieste pentru munca; Trenurile de metrou CAF si Bombardier s-au defectat in 2019 mai des decat garniturile

Hotnews Hotnews,
 Business report: Top 100+. Profiturile celor mai mari firme din Romania; Segmentul 20-34 de ani: unul din cinci nu invata, nu lucreaza, nu se instruieste pentru munca; Trenurile de metrou CAF si Bombardier s-au defectat in 2019 mai des decat garniturile

Romania a urcat 20 de locuri in Topul tarilor cu cele mai bune reputatii din lume. Romania ocupa locul 42 in topul mondial al statelor cu cea mai buna reputatie un avans de 20 de locuri comparativ. Petrolul contaminat: misterioasa criza rusa care era cat pe ce sa paralizeze mari rafinarii din Europa. in Nikolaievka, la est de o cotitura a fluviului Volga, spun autoritatile, cloruri corozive au intrat, in aprilie. continuă pe Hotnews

Pensii mai mari din luna iulie, cu 1.500 de lei. Cine sunt pensionarii care se bucura de marire

Casa Nationala de Pensii Publice a informat ca, din luna iulie, pensiile speciale vor fi cu 1. 500 de lei mai mari fata de luna septembrie. Mai clar, este vorba despre pensiile magistratilor, ce au inregistrat o crestere uriasa. Majorarea este corelata cu cresterea salariului minim. Pensiile speciale vor fi mai mari, cu 1. 500 de lei, .

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus un proiect de lege ce prevede pedepse mai mari pentru frauda la vot

Senatorul PSD Serban Nicolae a depus, la Senat, in procedura de urgenta, un proiect care prevede pedepse mai mari pentru fraudarea votului, respectiv pedepsele care sunt in prezent, intre sase luni si 3 ani, marindu-se intre 3 si 10 ani pentru votul multiplu sau cu act de identitate fals, transmite Mediafax.

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Care sunt sectoarele cu cele mai mari procente de promovare

Rezultate Evaluare Nationala 2019 Bucuresti. Capitala are unul dintre cele mai mari procente de promovare din tara la Evaluarea Nationala 2019. Din cei 13. 757 de candidati prezenti la examen, 84,94%11. 684 de absolventi) au luat medii egale sau mai mari de 5, procent comparabil cu anul trecut cand a fost de 85,30%. Vezi situatia pe sectoare.

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania. Cu ce medii se intra aici

Topul celor mai bune licee in Bucuresti si in Romania te poate ajuta sa-ti faci o idee despre liceul la care ai avea sanse sa intri. Chiar daca ai vrea sa intri la cel mai bun liceu din Capitala, trebuie sa stii ca ultima medie de admitere este colosala, deci trebuie sa fii aproape un .

Ce angajatori ofera cele mai mari salarii in Romania

Companiile din sectorul IT le ofera angajatilor din tara noastra cele mai mari salarii si cele mai m.

Business report: Tara din UE care ofera 6.500 euro fiecarui cetatean din diaspora care revine acasa; Panourile solare pot fi instalate fara autorizatie de construire; Romanilor le e din ce in ce mai greu sa isi plateasca ratele

Romanii nu mai sunt saracii Europei, insa doar in statistici: Nu se vede in buzunar. Romanii au scapat de imaginea de saracii Uniunii Europene. Cel putin in. Cum au economisit estonienii 140 de ani de munca. Exporturile de animale vii au crescut. 99% dintre serviciile publice din Estonia sunt online. Cu un.

Business report: Dezastru bugetar in Bucuresti. Se taie banii pentru scoli, spitale, santiere; Scandal pe tema achizitiei Bancii Romanesti de catre stat

Salariile pun frana in tara care are nevoie de peste 1,6 milioane de angajati. Motorul UE se prabuseste, dupa ce a scos Europa din criza. Salariile in Germania au crescut intr-un ritm mai lent in primul trimestru. Autostrada Sibiu Pitesti, o noua amanare: licitatia pentru sectiunea 4, suspendata pentru clarificari. Licitatia pentru sectiunea 4 este suspendata pana pe 23 iulie pentru.

PSD-istul Serban Nicolae, proiect de lege ce prevede PEDEPSE MAI MARI PENTRU FRAUDA LA VOT

Senatorul PSD Serban Nicolae vrea pedepsirea aspra a celor care fraudeaza voturile. Social-democratul a depus , la Senat, in procedura de urgenta, un proiect in acest sens.

Romania, sustinuta la Bologna de cele mai mari vedete ale fotbalului romanesc: Cine a plecat, astazi, spre Italia

Chiar daca publicatia germana Kicker a scris in avancronica partidei ca jucatorii romani nu se pot apropia din niciun punct de vedere de valoarea Germaniei, elevii lui Radoi au castigat increderea unor nume mari din fotbalul romanesc.

Huawei conduce in topul celor mai dezirabili angajatori din Romania

Companiile cu reputatie proasta platesc cu 10% mai mult la fiecare angajare, arata un studiu realiz.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )