Libnet.ro
UNICEF

06:15

Business B1 la zi: Roma, Istanbul sau Madrid, cele mai ieftine destinatii pentru Revelion

B1 B1,
Business B1 la zi: Roma, Istanbul sau Madrid, cele mai ieftine destinatii pentru Revelion

Roma, Istanbul si Madrid sunt cele mai ieftine destinatii din strainatate in care romanii isi pot petrece Revelionul in acest an, preturile pentru un city break in acea perioada pornind de la 282 euro, cu 10%. continuă pe B1

Gadget de student Cele mai bune cinci laptopuri care nu distrug bugetul

Gadget de studentajunge la o noua zi si azi facem o lista a celor mai bune cinci laptopuri cu un pret rezonabil, dar care nu fac rabat de la calitate. Saptamana aceasta am pornit campania Gadget de student. incepe facultatea si gadgeturile sunt acum o parte din viata noastra. Ca student poate ca nu ai prea multi bani, dar mereu exista dispozitive care isi fac treaba chiar la preturi mai reduse. incercam sa le identificam pe cele mai bune cinci [].

Ce risca investitorii cu o saptamana inainte de cele mai importante schimbari de infrastructura din piata de capital romaneasca

Piata de capital romaneasca are mai putin de o saptamana pana va trece prin cele mai importante schimbari la nivel de infrastructura din istoria recenta. Pentru investitorii obisnuiti, modificari precum trecerea la decontarea in doua zile T+2) sau.

NATO trimite tancurile Ironhorse in tarile baltice, una dintre cele mai redutabile forte armate trimise pe terenul fostei Uniuni Sovietice

SUA vor trimite in tarile baltice si in Polonia, in urmatoarele doua saptamani, Prima brigada de lupta a Primei divizii de cavalerie, Ironhorse, formata din 700 de soldati, 20 de tancuri M1A1 Abrams insotite de vehicule blindate Bradley si Stryker, una dintre cele mai redutabile forte armate trimise pe terenul fostei Uniuni Sovietice, dupa cum scrie Reuters.

Peste 17.700 de locuri de munca, disponibile miercuri, in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Prahova

768 de locuri de munca sunt disponibile, miercuri,in toata tara, informeaza Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Prahova, Iasi, Arad si Cluj.

TOP 10: cele mai valoroase banci din lume

PublicatiaThe Richestprezinta care sunt cele mai valoroase banci din lume, conform valorilor de piata ale acestora.

Peste 22.000 de locuri de munca, disponibile marti. Cele mai multe joburi, in Bucuresti si Cluj

210 locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multe joburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, Prahova, Iasi, Satu-Mare si Arges.

Parrot Zik 2.0: Cele mai destepte casti devin si mai bune

Dupa ce prima generatie de Parrot Zik a obtinut un amalgam de premii la nivel global, cei de la Parrot au decis sa lanseze versiunea 2. 0 Considerate de multi ca fiind cele mai inteligente perechi de casti disponibile la ora actuala, desi au deja o vechime de aproximativ doi ani, castile Parrot Zik nu au fost niciodata perfecte. Din acest motiv, cei de la Parrot au decis sa lanseze versiunea 2. 0 a popularului gadget. La baza, aceste casti functioneaza prinBluetooth [].

Victor Ponta, pentru CNN: Independenta energetica, unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune

Independenta energetica reprezinta unul dintre cele mai importante elemente de stabilitate si prosperitate in regiune. Afirmatia a fost facuta de premierul Victor Ponta in cadrul unei interventii la postul.

FOTO Vicepremierul Romaniei, L. Dragnea: Palatul Brancovenesc de la Potlogi, unul dintre cele mai importante obiective din Romania

Vicepremierul Liviu Dragnea a declarat, vineri, in Dambovita, ca Palatul Brancovenesc de la Potlogi, poate deveni unul dintre cele mai importante obiective turistice din tara. El a inspectat personal lucrari de reabilitare cu fonduri europene de la Palat.

Review iPhone 6 (Plus): cele mai bune terminale Apple; dar sunt si cele mai bune din piata?

In ciuda vanzarilor record, Apple se confrunta cu concurenta din ce in ce mai mare, fanatici pro Android sau fanatici contra fanboys ai companiei americane urmand sa loveasca din ce in ce mai puternic in afacerile.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )