Libnet.ro
UNICEF

12:00

Butcher: Biden vine in Romania si pentru combaterea coruptiei. E pacat ca progresele sa se piarda

Adevărul Adevărul,
Butcher: Biden vine in Romania si pentru combaterea coruptiei. E pacat ca progresele sa se piarda

Insarcinatul cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher, a declarat ca vicepresedintele american Joe Biden viziteaza Romania, printre altele, pentru a discuta cu autoritatile romane despre evolutia luptei impotriva coruptiei. continuă pe Adevărul

Duane Butcher: Joe Biden vine si pentru continuarea combaterii coruptiei, e pacat ca progresele sa se piarda

Romania a facut progrese imense in combaterea coruptiei, dupa cum s-a vazut in ultima perioada, si este important ca momentul acesta sa nu se piarda, a afirmat Duane Butcher, precizand ca vicepresedintele american Joe Biden va veni la Bucuresti si pentru a insista pe acest subiect.

Duane Butcher: Joe Biden vine la Bucuresti si pentru continuarea combaterii coruptiei

Duane Butcher a declarat, miercuri, ca vicepresedintele american Joe Biden va veni la Bucuresti si pentru ca Romania a facut progrese imense in combaterea coruptiei, dupa cum s-a vazut in ultima perioada,.

Joe Biden vine in Romania. Vicepresedintele SUA va discuta cu Basescu si Ponta despre criza din Ucraina

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va veni saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta inclusiv despre situatia din Ucraina, potrivit unor surse.

Joe Biden vine la Bucuresti pentru a discuta cu Traian Basescu si Victor Ponta

Vicepresedintele SUA, Joe Biden, va veni saptamana viitoare la Bucuresti pentru a discuta cu presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta inclusiv despre situatia din Ucraina, au declarat surse oficiale.

Duane Butcher: Joe Biden va discuta cu autoritatile romane despre criza din Ucraina si combaterea coruptiei

Vicepresedintele american Joe Biden va veni la Bucuresti pentru a incuraja autoritatile romane sa continue lupta impotriva coruptiei, a anuntat insarcinatul cu afaceri al ambasadei SUA la Bucuresti, Duane Butcher.

Sase sfaturi pentru combaterea lipsei de vointa

Fie ca o numiti disciplina, auto-reglare, auto-control sau vointa, cert este ca multe persoane doresc sa o impulsioneze. Atunci cand vine vorba de a ne tine de o dieta sanatoasa sau de a incepe o noua rutina de fitness, cine nu ar dori sa spuna cu lejeritate nu atunci cand este pus in fata unei tentatii? Oamenii de stiinta au studiat misterul vointei, ultimele ipoteze fiind descoperite in ultimii zece ani. Una dintre teorii spune ca vointa este o resursa limitata. Dr. Roy Baumeister a comparat vointa cu un muschi care oboseste atunci cand este suprasolicitat. Ce puteti face pentru a consolida vointa pe care o aveti, mai ales atunci cand vine vorba de o alimentatie sanatoasa sau de activitatea fizica?.

ANSVSA demareaza controale pentru combaterea fraudelor in domeniul alimentar

Autoritatea Nationala Sanitara Veterinata si pentru Siguranta Alimentelor a demarat un program extins de controale la nivel national in vederea determinarii fraudelor alimentare produse prin substituirea carnii de vita cu carnea de cal.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )