Libnet.ro
UNICEF

16:45

Cad capete! Violeta Alexandru, anunt de ultima ora: Acum tragem linie!

Antena3 Antena3,
Cad capete! Violeta Alexandru, anunt de ultima ora: Acum tragem linie!

Violeta Alexandru ameninta ca va lua masuri asupra directorilor Caselor de Pensii care au, in continuare restante. Totusi, au trecut 8 luni de cand am cerut sa se rezolve lucrurile. continuă pe Antena3

Anunt de ultima ora de la Revolut. Toti romanii care au abonament la ei trebuie sa afle asta

Anunt pentru toti romanii care folosesc Revolut! Ce trebuie sa stie cei care au abonament la ei? Utilizatorii au parte de mari surprize! Totul este din ce in ce mai usor cu Revolut. Anunt de ultima ora pentru romanii care folosesc Revolut Utlizatorii Revolut pot de acum sa monitorizeze toate abonamentele si platile recurente. Totul .

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale

Cad capete in PSD, dupa alegerile locale din 27 septembrie. Printre acestea, Marian Oprisan, Niculae Badalau si fostul premier Viorica Dancila.

Ultima ora! Ludovic Orban, anunt neasteptat despre majorarea pensiilor. Ce trebuie sa stie toti pensionarii

Ludovic Orban a vorbit in cursul serii de duminica despre posibilitatea majorarii pensiilor. Acesta le recomanda pensionarilor sa nu se mai increada in promisiunile PSD, deoarece Guvernul nu are fabrica de tiparit bani. Drept urmare, pentru moment, pensiile nu vor suferi schimbari, cu atat mai putin majorari. Veste proasta pentru pensionari Pandemia de COVID-19 a .

Violeta Alexandru: Inspectia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama

Inspectia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama si cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru vrea o alta organigrama pentru Inspectia Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, considera ca Institutia Muncii trebuie prima data desfiintata si apoi reinfiintata cu o noua organigrama si cu un sistem de concurs pentru ocuparea functiilor cheie.

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii! Care este motivul ministrului

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii pentru ca, spune ministrul, aceasta institutie nu poate fi reformata prin decizii punctuale.

Violeta Alexandru: Am cerut Presedintelui CNPP sa opereze schimbari la nivelul conducerii caselor de pensii neperformante

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat in cursul serii de luni, pe contul personal de Facebook ca i-a cerut Presedintelui Casei Nationale de Pensii sa opereze schimbari la nivelul.

Ultima ora! Un camion plin cu paleti de plastic a ars mai mult de o ora pe Autostrada A1. Ce s-a intamplat cu soferul

Un incident teribil a avut loc in aceasta dimineata pe Autostrada A1, in apropierea localitatii Recas, pe sensul de mers Timisoara-Lugoj. Aici, un TIR care transporta paleti de plastic si alte materiale combustilbile a ars ca o torta pentru aproximativ o ora, timp in care fumul dens a devenit de neoprit. Ce spun autoritatile Reprezentantii .

Anunt vital despre pensii. Pensionarii trebuie sa afle ultima decizie

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, anunt despre dosarele de pensii. Noi informatii despre cel mai dezbatut subiect din ultima perioada. Ministrul Muncii, anunt despre dosarele de pensii O discutie la fel de aprinsa ca cea care se poarta pe marginea salariilor este cea legata de pensii. Cat de sustenabil este sistemul actual? Problemele par sa fie .

Politia Capitalei anunt de ultima ora dupa numarul ridicat de infectii cu COVID

Politia Capitalei a anuntat ca, impreuna cu celelalte institutii abilitate, va intensifica controalele care vizeaza respectarea masurilor impuse de autoritati pentru prevenirea si combaterea infectarii cu noul coronavirus.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2121 seconds )