Libnet.ro
UNICEF

17:15

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii! Care este motivul ministrului

Antena3 Antena3,
Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii! Care este motivul ministrului

Violeta Alexandru cere desfiintarea Inspectiei Muncii pentru ca, spune ministrul, aceasta institutie nu poate fi reformata prin decizii punctuale. continuă pe Antena3

Violeta Alexandru vrea o alta organigrama pentru Inspectia Muncii

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, considera ca Institutia Muncii trebuie prima data desfiintata si apoi reinfiintata cu o noua organigrama si cu un sistem de concurs pentru ocuparea functiilor cheie.

Violeta Alexandru: Inspectia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama

Inspectia Muncii trebuie desfiintata si reinfiintata cu o alta organigrama si cu organizarea de concursuri pentru posturile cheie, a declarat ministrul Muncii Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru: Am cerut Presedintelui CNPP sa opereze schimbari la nivelul conducerii caselor de pensii neperformante

Violeta Alexandru, ministrul Muncii, a anuntat in cursul serii de luni, pe contul personal de Facebook ca i-a cerut Presedintelui Casei Nationale de Pensii sa opereze schimbari la nivelul.

Cad capete! Violeta Alexandru, anunt de ultima ora: Acum tragem linie!

Violeta Alexandru ameninta ca va lua masuri asupra directorilor Caselor de Pensii care au, in continuare restante. Totusi, au trecut 8 luni de cand am cerut sa se rezolve lucrurile.

Nicusor Dan se va testa astazi pentru COVID-19. Care este motivul pentru care refuza sa se izoleze

Noul coronavirus incepe sa ia amploare si pe scena politica. La scurt timp dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca a intrat in contact direct cu o persoana confirmata pozitiv cu COVID-19, Nicusor Dan a transmis ca va face in cursul zilei de astazi un test pentru COVID-19. De ce nu vrea primarul ales al .

Ce se intampla daca avem gripa si COVID in acelasi timp! Medicii ne spun care este marele pericol

Medicul Adrian Marinescu a explicat la Sfat de Sanatate cu Andreea Cigolea care este diferenta dintre o raceala, o gripa si infectia cu COVID-19, dar si cat este de periculoasa situatia in care am avea si coronavirus si gripa in acelasi timp.

Care este noua functie de la Spotify care-ti face viata mai usoara

Batalia dintre Spotify si Apple Music continua. Cele doua servicii de muzica adauga deseori caracteristici aparent inspirate de concurenta lor. Cea mai recenta este cautarea dupa versuri.

Care este cea mai profitabila aplicatie si cat insumeaza veniturile sale

Piata de aplicatii pentru mobil este in crestere, iar pandemia de coronavirus a avut un cuvant greu de spus in asta. intr-un top al celor mai profitabile aplicatii pe mobil, TikTok este pe.

Camera Deputatilor a adoptat doua proiecte USR prin care este redusa birocratia si sunt sprijiniti antreprenorii

Camera Deputatilor a adoptat marti, decizional, doua proiecte de lege, din pachetul de cele sapte initiative legislative ale deputatului USR Claudiu Nasui, prin care va fi redusa birocratia si sprijiniti antreprenorii. Pentru a intra in vigoare, ele mai trebuie doar sa fie promulgate. Unul dintre proiecte abroga Legea 121990, care instituia obligatia depunerii declaratiei privind adaosul comercial. A doua propunere de lege modifica Legea societatilor comerciale, in sensul eliminarii actiunii in opozitie a ANAF, ceea ce va permite functionarea mai usoara a firmelor, transmite USR intr-un comunicat de presa, conform news. ro.

Ducu Bertzi a fost operat de urgenta. Care este starea de sanatate a interpretului?

Ducu Bertzi a trecut prin momente cumplite, dupa ce fost operat de urgenta la spital. Solistul, care a implinit 65 de ani pe 21 septembrie, le-a dat mari emotii apropiatilor din pricina problemelor sale de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2092 seconds )