Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadavrul lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost aruncat in mare, dezvaluie un oficial de la Pentagon

Hotnews Hotnews,
 Cadavrul lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost aruncat in mare, dezvaluie un oficial de la Pentagon

Trupul lui Abu Bakr al-Baghdadi a fost aruncat in mare dupa raidul militar american asupra ascunzatorii liderului gruparii jihadiste Stat Islamic ISIS) in Siria, a confirmat luni, pentru AFP, un oficial de la Pentagon. continuă pe Hotnews

SUA au dat lovitura. Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, a murit. De ce s-a aruncat singur in aer

Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, s-a aruncat singur in aer. Vestea aceasta vine cu doar cateva ore inainte de un anunt foarte important pe care care trebuie sa-l faca Donald Trump. Ce anunta posturile de televiziune CNN si ABC despre sinuciderea suspecta a liderului ISIS? Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, a murit Liderul gruparii Stat .

Liderul Statului Islamic (SI) ABu Bakr al-Baghdadi a fost ucis de americani

Presa americana a dezvaluit ca liderul SI Abu Bakr al-Baghdadi a fost tinta unei operatiuni militare.

Marirea si decaderea liderului gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, lichidat de comandouri americane

Abu Bakr Al-Baghdadi, Ibrahim Awad al-Badri, numele sau real, s-a nascut in 1971 in Samara Irak) si s-a alaturat insurgentilor din Iark la scurt timp dupa invazia condusa de SUA in Irak in 2003 si a stat patru ani intr-o inchisoare din Statele Unte de unde a fost eliberat. Pana astazi, moartea sa a fost anuntata de mai multe ori din 2005, dar a reaparut, bine sanatos, iar in 2010 era seful Satului Islamic.

Liderul gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit. Si-ar fi detonat vesta plina cu explozivi in timpul unei operatiuni americane in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt f.

Liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi murit intr-un raid american in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt foarte important pe care urmeaza.

Donald Trump confirma uciderea liderului ISIS: Abu Bakr al-Baghdadi este mort

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca liderul Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi este mort. SUA il cauta pe Baghdadi de multi ani. Abu Bakr al-baghdadi este mort. Capturarea sau ucide.

Moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi. Marirea si decaderea unuia dintre cei mai periculosi teroristi ai planetei

Presedintele american Donald Trump a anuntat duminica dupa-amiaza moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul uneia dintre cele mai feroce si mai de succes organizatii teroriste din lume, Statul Islamic. Am realizat mai jos un portret al lui al-Baghdadi, de la incepurile sale de banal jihadist, la crearea Statului Islamic si pana la moartea in urma unei operatiuni a armatei SUA.

Trump Medievalul vrea sa faca public video-ul executarii lui Abu Bakr al-Baghdadi

Presedintele american Donald Trump a dezvaluit duminica faptul ca a urmarit raidul in care a fost uc.

VIDEO Donald Trump confirma ca liderul ISIS,Abu Bakr al-Baghdadi, este mort: SUA au facut dreptate. A murit ca un las

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei, a anuntat duminica Donald Trump, relateaza The Associated Press.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )