Libnet.ro
UNICEF

22:15

Liderul Statului Islamic (SI) ABu Bakr al-Baghdadi a fost ucis de americani

România Liberă România Liberă,
Liderul Statului Islamic (SI) ABu Bakr al-Baghdadi a fost ucis de americani

Presa americana a dezvaluit ca liderul SI Abu Bakr al-Baghdadi a fost tinta unei operatiuni militare. continuă pe România Liberă

Liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi murit intr-un raid american in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt foarte important pe care urmeaza.

VIDEO Donald Trump confirma ca liderul ISIS,Abu Bakr al-Baghdadi, este mort: SUA au facut dreptate. A murit ca un las

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei, a anuntat duminica Donald Trump, relateaza The Associated Press.

TRUMP: Liderul Statului Islamic este mort

Liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi ar fi fost ucis sambata intr-un raid american in nord-vestul Siriei, anunta CNN.

Cine l-a tradat pe liderul Statului Islamic

Sotia unui apropiat al lui al-Baghdadi si un cumnat al liderului Statului Islamic ar fi furnizat informatii esentiale americanilor care au condus la lichidarea acestuia.

Donald Trump confirma uciderea liderului ISIS: Abu Bakr al-Baghdadi este mort

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca liderul Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi este mort. SUA il cauta pe Baghdadi de multi ani. Abu Bakr al-baghdadi este mort. Capturarea sau ucide.

Liderul gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit. Si-ar fi detonat vesta plina cu explozivi in timpul unei operatiuni americane in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt f.

VIDEO Cum s-a desfasurat operatiunea de lichidare a liderului Statului Islamic

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in nord-estul Siriei de comandouri americane auduse cu mai multe elicoptere in regiunea Idlib unde s-ar fi ascuns cel mai cautat terorist.

Un purtator de cuvant al ISIS a fost ucis intr-un nou raid in nordul Siriei

Un purtator de cuvant al Statului Islamic SI), Abu Hasan Al-Muhajir, a fost ucis duminica intr-un noi raid, efectuat in nordul Siriei, a anuntat un reprezentant al fortelor kurde, dupa ce Washingtonul a anuntat moartea sefului organizatiei ultradicale, Abu Bakr al-Baghdadi, relateaza AFP.

Moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi. Marirea si decaderea unuia dintre cei mai periculosi teroristi ai planetei

Presedintele american Donald Trump a anuntat duminica dupa-amiaza moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul uneia dintre cele mai feroce si mai de succes organizatii teroriste din lume, Statul Islamic. Am realizat mai jos un portret al lui al-Baghdadi, de la incepurile sale de banal jihadist, la crearea Statului Islamic si pana la moartea in urma unei operatiuni a armatei SUA.

VIDEO Trump a urmarit in direct operatiunea de lichidare liderului gruparii jihadiste Statul Islamic

Presedintele american Donald Trump a dezvaluit duminica faptul ca a urmarit raidul in care a fost ucis liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi, in Siria, in timp ce operatiunea era in desfasurare ca si cum te uitai la un film, relateaza The Associated Press.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2256 seconds )