Libnet.ro
UNICEF

21:30

Marirea si decaderea liderului gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, lichidat de comandouri americane

Adevărul Adevărul,
Marirea si decaderea liderului gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, lichidat de comandouri americane

Abu Bakr Al-Baghdadi, Ibrahim Awad al-Badri, numele sau real, s-a nascut in 1971 in Samara Irak) si s-a alaturat insurgentilor din Iark la scurt timp dupa invazia condusa de SUA in Irak in 2003 si a stat patru ani intr-o inchisoare din Statele Unte de unde a fost eliberat. Pana astazi, moartea sa a fost anuntata de mai multe ori din 2005, dar a reaparut, bine sanatos, iar in 2010 era seful Satului Islamic. continuă pe Adevărul

VIDEO Trump a urmarit in direct operatiunea de lichidare liderului gruparii jihadiste Statul Islamic

Presedintele american Donald Trump a dezvaluit duminica faptul ca a urmarit raidul in care a fost ucis liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi, in Siria, in timp ce operatiunea era in desfasurare ca si cum te uitai la un film, relateaza The Associated Press.

Liderul gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit. Si-ar fi detonat vesta plina cu explozivi in timpul unei operatiuni americane in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt f.

Liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi murit intr-un raid american in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt foarte important pe care urmeaza.

VIDEO Liderul gruparii Stat Islamic este mort, a confirmat Donald Trump Era cel mai cautat om din lume

Liderul organizatiei teroriste Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit, in timpul noptii, dupa ce si-a detonat vesta cu explozibili pe care o avea asupra sa in timpul unor operatiuni care il vizau in nord-vestul Siriei si care au fost conduse de catre fortele armate ale SUA, a anuntat Donald Trump. Uciderea liderului Statului Islamic reprezinta o victorie majora a sefului de la Casa Alba care se confrunta cu o ancheta privind punerea sub acuzare, relateaza Reuters si AFP.

VIDEO Cum s-a desfasurat operatiunea de lichidare a liderului Statului Islamic

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in nord-estul Siriei de comandouri americane auduse cu mai multe elicoptere in regiunea Idlib unde s-ar fi ascuns cel mai cautat terorist.

Rolul decisiv jucat de Irak in uciderea lui Abu Bakr al-Baghdadi

Comandamentul militar irakian a anuntat ca a furnizat localizarea liderului gruparii jihadiste Statu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2205 seconds )