Libnet.ro
UNICEF

22:45

Liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi murit intr-un raid american in Siria

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Liderul Statului Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, ar fi murit intr-un raid american in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt foarte important pe care urmeaza. continuă pe Wall-Street Ro

Liderul Statului Islamic (SI) ABu Bakr al-Baghdadi a fost ucis de americani

Presa americana a dezvaluit ca liderul SI Abu Bakr al-Baghdadi a fost tinta unei operatiuni militare.

Liderul gruparii Statul Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, a murit. Si-ar fi detonat vesta plina cu explozivi in timpul unei operatiuni americane in Siria

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost vizat de o operatiune militara in Siria si ar fi fost ucis, au relatat sambata media americane, cu cateva ore inainte de un anunt f.

Donald Trump confirma uciderea liderului ISIS: Abu Bakr al-Baghdadi este mort

Presedintele american Donald Trump a anuntat ca liderul Statului Islamic Abu Bakr al-Baghdadi este mort. SUA il cauta pe Baghdadi de multi ani. Abu Bakr al-baghdadi este mort. Capturarea sau ucide.

TRUMP: Liderul Statului Islamic este mort

Liderul ISIS Abu Bakr al-Baghdadi ar fi fost ucis sambata intr-un raid american in nord-vestul Siriei, anunta CNN.

Marirea si decaderea liderului gruparii jihadiste Stat Islamic, Abu Bakr al-Baghdadi, lichidat de comandouri americane

Abu Bakr Al-Baghdadi, Ibrahim Awad al-Badri, numele sau real, s-a nascut in 1971 in Samara Irak) si s-a alaturat insurgentilor din Iark la scurt timp dupa invazia condusa de SUA in Irak in 2003 si a stat patru ani intr-o inchisoare din Statele Unte de unde a fost eliberat. Pana astazi, moartea sa a fost anuntata de mai multe ori din 2005, dar a reaparut, bine sanatos, iar in 2010 era seful Satului Islamic.

Cine l-a tradat pe liderul Statului Islamic

Sotia unui apropiat al lui al-Baghdadi si un cumnat al liderului Statului Islamic ar fi furnizat informatii esentiale americanilor care au condus la lichidarea acestuia.

VIDEO Donald Trump confirma ca liderul ISIS,Abu Bakr al-Baghdadi, este mort: SUA au facut dreptate. A murit ca un las

Liderul Statului Islamic SI) Abu Bakr al-Baghdadi este mort intr-un raid in nord-vestul Siriei, a anuntat duminica Donald Trump, relateaza The Associated Press.

Moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi. Marirea si decaderea unuia dintre cei mai periculosi teroristi ai planetei

Presedintele american Donald Trump a anuntat duminica dupa-amiaza moartea lui Abu Bakr al-Baghdadi, liderul uneia dintre cele mai feroce si mai de succes organizatii teroriste din lume, Statul Islamic. Am realizat mai jos un portret al lui al-Baghdadi, de la incepurile sale de banal jihadist, la crearea Statului Islamic si pana la moartea in urma unei operatiuni a armatei SUA.

SUA au dat lovitura. Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, a murit. De ce s-a aruncat singur in aer

Liderul ISIS, Abu Bakr al-Baghdadi, s-a aruncat singur in aer. Vestea aceasta vine cu doar cateva ore inainte de un anunt foarte important pe care care trebuie sa-l faca Donald Trump. Ce anunta posturile de televiziune CNN si ABC despre sinuciderea suspecta a liderului ISIS? Abu Bakr al-Baghdadi, liderul ISIS, a murit Liderul gruparii Stat .

VIDEO Cum s-a desfasurat operatiunea de lichidare a liderului Statului Islamic

Liderul gruparii jihadiste Statul Islamic SI), Abu Bakr al-Baghdadi, a fost ucis in nord-estul Siriei de comandouri americane auduse cu mai multe elicoptere in regiunea Idlib unde s-ar fi ascuns cel mai cautat terorist.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )