Libnet.ro
UNICEF

01:05

Cadou de ziua comisarului Traian Berbeceanu. Care sunt noile acuzatii aduse de DIICOT fostului sef de la BCCO Alba Iulia

Adevărul Adevărul,
Cadou de ziua comisarului Traian Berbeceanu. Care sunt noile acuzatii aduse de DIICOT fostului sef de la BCCO Alba Iulia

Comisarul sef Traian Berbeceanu nu scapa de dosarul penal instrumentat de DIICOT asa cum spera dupa ce a obtinut la Curtea de Apel Alba Iulia anularea restrictiilor impuse prin masura controlului judiciar. Procurorii au dispus in 16 mai, exact in data in care politistul isi sarbatoreste ziua de nastere, extinderea urmariii penale pentru luare de mita, spalare a banilor, complicitate la delapidare si fals in inscrisuri sub semnatura privata. continuă pe Adevărul

Cosmarul comisarului Berbeceanu continua. Cititi noile acuzatii aduse impotriva acestuia, in conditiile in care la DNA sunt pusi sub acuzare anchetatorii lui din DIICOT Alba

Traian Berbeceanu a fost incunostiintat, azi, la DIICOT central, de noile acuzatii ce-i sunt aduse, printre acestea numarandu-se spalare de bani, fals si delapidare. in urma cu cateva zile, Sindicatul National.

Noi acuzatii pentru Traian Berbeceanu

Fostul sef al Brigazii pentru combaterea crimei organizate Alba, Traian Berbeceanu, a ajuns astazi din nou in fata procurorilor DIICOT, chiar de ziua lui. Se pare ca pe numele comisarului ar fi formulate noi.

Scandalurile care au zguduit imaginea Politiei hunedorene: arestarea sefului BCCO Alba Traian Berbeceanu si a politistului Adrian Sucila

Arestarea lui Traian Berbeceanu, deveanul aflat timp de opt ani la conducerea BCCO Alba, a dat nastere unui imens scandal. Procurorii DIICOT l-au acuzat pe politist de infractiuni grave, insa ulterior au ajuns la randul lor sa fie pusi sub invinuire pentru fabricarea unor probe impotriva lui. Cazul comisarului sef nu a fost singurul care a zguduit imaginea Politiei hunedorene in ultimii doi ani.

Procurorii DIICOT extind urmarirea penala impotriva lui Traian Berbeceanu pentru 4 infractiuni

Fostul comisarul-sef al BCCO Alba Iulia Traian Berbeceanu s-a prezentat vineri la sediul Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), pentru a i se aduce la cunostinta ca pe numele lui a fost extinsa urmarirea penala, relateaza Agerpres. Noile acuzatii aduse lui Traian Berbeceanu sunt spalare de bani, luare de mita, fals in inscrisuri sub semnatura privata si complicitate la infractiunea de delapidare.

Traian Berbeceanu, urmarit pentru noi fapte de coruptie. Comisarul neaga acuzatiile de luare de mita

Comisarul Traian Berbeceanu s-a prezentat vineri la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism DIICOT), fiind citat pentru a i se aduce la cunostinta alte patru noi infractiuni pentru care este cercetat. Surse judiciare au precizat ca acesta ar fi cercetat si pentru luare de mita si spalare de bani. Berbeceanu a negat ca ar fi luat mita o masina, fara a comenta celelalte acuzatii.

Traian Berbeceanu, urmarit penal pentru noi fapte de coruptie

Fostul sef al BCCO Alba Iulia Traian Berbeceanu s-a prezentat vineri la DIICOT, pentru a i se aduce la cunostinta alte patru noi infractiuni pentru care este cercetat, intre acestea numarandu-se o fapta de luare de mita si una de spalare de bani.

Traian Berbeceanu a fost pus din nou sub invinuire: acuzatii grave impotriva fostului sef al BCCO Alba

Traian Berbeceanu, deveanul aflat timp de opt ani la conducerea Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Alba, a fost pus sub invinuire pentru infractiunile de luare de mita, spalare de bani, fals in inscrisuri si delapidare, potrivit informatiilor furnizate de DIICOT.

Traian Berbeceanu s-a prezentat la DIICOT pentru noi acuzatii

Comisarul Traian Berbeceanu a venit la sediul DIICOT, unde anchetatorii ii vor aduce la cunostinta noi acuzatii, potrivit surselor din presa.

DIICOT a extins cercetarile in cazul lui Traian Berbeceanu: Acesta este acuzat de complicitate la delapidare, luare de mita si fals

Procurorii DIICOT au extins cercetarile in dosarul fostului sef al BCCO Alba Traian Berbeceanu, informandu-l pe acesta despre aceste aspecte vineri, informeaza B1 TV. Procurorii ar avea informatii cum ca.

Care sunt principalele taxe si tarife pe care le elimina Guvernul

Ministerul Finantelor Publice a lansat in dezbatere publica doua proiecte de acte normative a caror aplicare, coroborata cu alte acte din legislatia secundara, vor conduce la eliminarea si comasarea a 92 de taxe parafiscale si tarife. Care sunt.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )