Libnet.ro
UNICEF

19:30

Cadoul INCREDIBIL pe care Gigi Becali l-a oferit tinerei fara maini care canta la PIAN

B1 B1,
Cadoul INCREDIBIL pe care Gigi Becali l-a oferit tinerei fara maini care canta la PIAN

Cazul fetitei Lorelai Mosnegutu l-a impresionat si pe Gigi Becali, patronul Stelei. Fetita a surprins intreaga audienta prin optimismul ei si talentul ei. Este un exemplu graitor ca momentele grele din vi. continuă pe B1

Gigi Becali, despre Vasile Turcu: Nu vorbesc despre oameni care se sinucid, nu merg la ei la priveghi. Cand un om se sinucide, sunt mii si milioane de draci langa cosciug (VIDEO)

Gigi Becali refuza sa dea declaratii despre moartea lui Vasile Turcu pe motiv ca fostul actionar de la Dinamo a incercat sa se sinucida. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV,.

Gigi Becali, ATAC ACID la adresa lui Dragnea: Daca ai cu mine, fa, ma, cu mine, daca ai putere

Gigi Becali a facut comentarii acide la adresa liderului PSD, Liviu Dragnea intr-o emisiune televizata. Finantatorul FCSB a rabufnit dupa ce nepotul sau a fost ridicat de mascati intr-un dosar de.

Gigi Becali: Nu are ce sa caute perchezitia la nepotii mei, ca nu au afaceri ilegale. Nepotul meu dormea, habar n-are despre ce e vorba (VIDEO)

Gigi Becali a dezmintit joi, intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, ca la unul dintre nepotii sai ar avea loc perchezitii intr-un caz de evaziune fiscala. Este nepotul.

Gigi Becali: Lui Borcea nu i-au dat voie de un an sa vina acasa sa isi boteze copilul. Si vorbeste toata lumea la parlamente si la pupitre de drepturi si libertati (VIDEO)

Gigi Becali a lansat un nou atac la adresa conducerii Administratiei Nationale a Penitenciarelor. intr-o interventie telefonica pentru Stirile B1 TV, latifundiarul s-a declarat extrem de revoltat ca finul.

Gigi Becali: Am inteles ca sunt in Anglia si fac operatie. Aici nu e in Anglia, e la biserica in Pipera (VIDEO)

Gigi Becali a participat miercuri dimineata la slujba de la biserica din Pipera, desi in ultimele zile se vehiculase informatia ca latifundiarul s-ar afla la Londra unde ar urma sa fie supus unei.

Gigi Becali s-a dezlantuit din nou: Ia sa vedem noi, DNA-ul - puscarie

Finantatorul echipei Steaua, Gigi Becali, crede ca fostul actionar dinamovist Nicolae Badea trebuie sa renunte la contractul de asociere cu Clubul Sportiv Dinamo, pentru ca stadionul din Soseaua Stefan cel Mare sa fie reconstruit, cu ocazia organizarii Euro 2020.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2321 seconds )