Libnet.ro
UNICEF

20:15

Un calamar de 181 kilograme a fost gasit pe o plaja din Spania

B1 B1,
Un calamar de 181 kilograme a fost gasit pe o plaja din Spania

Un calamar urias ce cantareste 181 kilograme a fost descoperit, joi, pe o plaja din Cantabria, Spania, relateaza NBCNews. Calamarul, care traieste numai la mare adancimi, de 900 metri, cantareste. continuă pe B1

Un cadavru in stare de putrefactie a fost gasit in gara din Negresti Oas

Un cadavru in stare avansata de descompunere a fost descoperit joi seara de catre politisti, in gara din Negresti Oas, dupa ce au fost sesizati telefonic de catre un barbat. Oamenii legii au constatat la fata locului ca trupul era in stare de putrefactie.

Moarte suspecta la Vaslui: un copil de patru ani a fost gasit fara suflare de catre fratii lui

Un copil de patru ani din localitatea vasluiana Ivanesti a fost gasit decedat marti dupa-amiaza de catre fratii lui mai mari, care s-au intors de la scoala si au crezut, pentru inceput, ca micutul doarme.

Moarte suspecta la Vaslui: un copil de 4 ani a fost gasit fara suflare de catre fratii lui

Un copil de 4 ani din localitatea vasluiana Ivanesti a fost gasit decedat marti dupa-amiaza de catre fratii lui mai mari, care s-au intors de la scoala si au crezut, pentru inceput, ca micutul doarme.

S-a autodetonat dupace a fost gasit de politistii de frontiera intr-o masinacu numere de Moldova

Un barbat neidentificat, ascuns intr-un automobil cu numere de inmatriculare moldovenesti, a detonat un dispozitiv explozibil pe care-l avea asupra lui, la granita ruso-ucraineana, in momentul in care a fost descoperit de catre granicerii ucraineni.

Un copil de patru ani a disparut in camp si a fost gasit dupa 12 ore de cautari

Un copil de patru ani din satul Rusestii Noi, raionul Ialovenia disparut aseara. Minorul a fost cautat toata noaptea de 20 de politisti, 30 de salvatori, rudele si apropiatii familiei.

Cel mai scump colier din lume: diamantul sau a fost gasit din intamplare

Cel mai scump colier din lume costa 55 milioane de dolari si va fi scos la vanzare la Singapore JewelFest, care are loc intre 11 si 20 octombrie, informeaza Reuters, potrivit Mediafax .

ştiri de la B1

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2158 seconds )