Libnet.ro
UNICEF

01:05

O calatorie in paradis. Delta Dunarii, printre cele mai populare destinatii turistice din lume

Antena3 Antena3,
O calatorie in paradis. Delta Dunarii, printre cele mai populare destinatii turistice din lume

Delta Dunarii a devenit una dintre cele mai dorite destinatii de iubitorii de natura din intreaga lume. Numarul de turisti straini care au venit in tara noastra pentru a vizita Delta a crescut cu 60 % in doar . continuă pe Antena3

FOTO Seful Google a disparut de pe una dintre cele mai populare retele, dupa ce s-a aflat ca urmarea fete aproape goale

Eric Schmidt, presedintele Google, a disparut subit de pe una dintre cele mai populare retele sociale. Subit e un mod de a spune ca si-a inchis contul pentru ca urmarea fete aproape goale.

Cele mai sanatoase obiceiuri culinare de pe mapamond.

Popoarele din Asia sunt renumite pentru obiceiurile culinare sanatoare, precum pregatirea alimentelor fara ulei, consumul de peste si legume sau folosirea de condimente diverse la gatit. Locuitorii din zona Marii Mediterane sunt cunoscuti pentru gastronomia bogata in fructe de mare si ulei de masline extravirgin, care aduc multe beneficii pentru sanatate. Japonia farfurii mici si betisoare In Japonia, rata obezitatii este printre cele mai mici din lume, numai 4% din populatia tarii se .

FOTO Principele Nicolae, in vizita in Delta Dunarii

In acest week-end principele Nicolae se afla in Delta Dunarii. Acesta a vizitat Consiliul Judetean Tulcea, dupa care a plecat in Delta.

Romanii, printre cei mai prost platiti europeni

Angajatii romani sunt printre cel mai prost platiti din Uniunea Europeana. Potrivit datelor Eurostat, salariul mediu al unui roman ajunge la 350 de euro pe luna, cu vreo 100 de euro in plus fata de cat.

Brasovul, laudat in presa australiana: The Age l-a numit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei

Orasul Brasov este vedeta in Australia. Cotidianul The Age noteaza ca Brasovul a devenit unul dintre cele mai frumoase orase ale Transilvaniei. Asta dupa ce jurnalistii au efectuat o vizita in Brasov. Cu.

VIDEO/FOTOGALERIE BMW a lansat masina electrica i3 care va fi prezenta din noiembrie in cele mai mari piete europene

BMW a lansat prin evenimente simultane in Londra, New York si Beijing modelul electric i3, masina cu care germanii spera sa revolutioneze industria auto. In cele mai mari piete europene masina va fi livrata in noiembrie, cu preturi de la 34. 950 euro, iar autonomia va fi de 160 km cu motorul electric si de peste 260 km cu motor-generator pe benzina. Intra in articol pentru a vedea cateva clipuri despre lansare si despre functionarea lui i3.

Baba sufera la frumusete. Cele mai ciudate tratamente cosmetice din lume

Masajul cu serpi pe spate, tratamentul capilar cu sperma de taur sau terapia cu fan sunt cateva dintre cele mai ciudate tratamente de intretinere si infrumusetare pe care centrele SPA le ofera clientilor sai.

REZULTATE ADMITERE 2013 Care au fost cele mai mici medii de intrare la universitati

Cele mai multe universitati au incheiat deja examenele de saptamana trecuta si au afisat listele cu candidatii admisi, care au intrat si cu medii de 5 la buget, la ASE, in timp ce la Geografie, la Universitatea din Bucuresti, niciun candidat admis nu a avut sub 9.

REZULTATE ADMITERE 2013 Saptamana de foc a admiterii la facultate. Care au fost cele mai mici medii de intrare la universitati

Cele mai multe universitati au incheiat deja examenele de saptamana trecuta si au afisat listele cu candidatii admisi, care au intrat si cu medii de 5 la buget, la ASE, in timp ce la Geografie, la Universitatea din Bucuresti, niciun candidat admis nu a avut sub 9.

ADPM Travel! Top 10 cele mai tari parcuri de distractie din lume!

Parcurile de distractie reprezinta alegerea perfecta pentru vacanta de vara, indiferent de varsta. Acestea pun la dispozitia turistilor atractii de tot felul menite sa satisfaca atat dorintele celor mici, cat si pe ale adultilor. De la Walt Disney World si pana la Port Aventura sau Canads Wonderland, ADPM iti spue care sunt cele mai tari parcuri de distractie din intreaga lume! Continue reading .

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2318 seconds )