Libnet.ro
UNICEF

22:00

Calendar crestin ortodox, vineri, 5 februarie 2021. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata si ce rugaciune e bine sa spui

Playtech Playtech,
Calendar crestin ortodox, vineri, 5 februarie 2021. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata si ce rugaciune e bine sa spui

Data de 5 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de sarbatoarea Sfintei Mucenite Agata. Cine a fost aceasta Sfanta si ce rugaciune trebuie sa-i adresam ei in aceasta zi. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata Sfanta Mucenita Agata a ramas in memoria crestinilor pentru viata ei plina de intelepciune. Agata a fost o fecioara . continuă pe Playtech

Calendar ortodox, 4 februarie 2021. Cine a fost Sfantul Isidor si ce rugaciune speciala e bine sa rostesti

Data de 4 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de o sarbatoare importanta. Cine este Sfantul Cuvios Isidor, caruia trebuie sa ne rugam in aceasta zi si cum ne ajuta ruga sa sa ne recapatam increderea in noi insine. Sfantul Cuvios Isidor Pelusiotul, 4 februarie Calendarul crestin ortodox il pomeneste pe data de 4 .

Calendar crestin ortodox februarie 2021. Cele mai importante sarbatori religioase din aceasta luna

In calendarul crestin ortodox, februarie nu este o luna cu prea multe sarbatori importante. Daca in ianuarie au fost cinci zile de cruce rosie, acum este doar una, chiar cea de 2 februarie cand se.

Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Pentru vineri, 5 februarie, se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor ajunge pana la 16 grade Celsius in unele regiuni. Ce vreme se anunta vineri, 5 februarie 2021 Vremea se va mentine foarte calda pentru aceasta perioada a anului. Astfel ca, in unele regiuni termometrele vor indica pana la 16 grade .

Anul scolar 2020-2021. Cine revine fizic in scolile din Romania, incepand de luni. Atentie, unii copii vor invata de acasa

Presedintele Klaus Iohannis a avut azi o sedinta de lucru la Palatul Cotroceni, la care au participat mai multi membri ai guvernului, printre care ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu si ministrul Educatiei Sorin Campeanu. La aceasta sedinta de lucru s-a discutat despre redeschiderea scolilor din data de 8 februarie, data la care incepe semestrul al doilea .

Cum va arata scoala din 8 februarie 2021. Masurile anuntate pentru elevi

Redeschiderea scolilor in data de 8 februarie a fost decisa marti, intr-o sedinta la Palatul Cotroceni. Marele moment ar urma sa se desfasoare in functie de mai multe scenarii pe baza datelor epidemiologice. Presedintele Klaus Iohannis a anuntat cum va arata punerea in scena. Distanta fizica si masca de protectie vor fi obligatorii in continuare.

Curs BNR pentru 2 februarie 2021. O noua viziune macroeconomica a BNR in raport cu actuala criza

Astazi vom avea un nou curs BNR pentru 2 februarie 2021, incepand cu ora 13:00. O noua luna, un nou curs care reflecta efectele actualei crize economice generate de pandemia COVID-19. Deprecierea leului in raport cu moneda europeana s-a resimtit clar. Interventia Bancii Centrale nu a mai fost atat de pregnanta. Viziunea BNR pentru 2021 .

Curs BNR, joi, 4 februarie 2021. Ce valori ating, azi, euro si dolarul

Curs BNR, joi, 4 februarie 2021. Astazi BNR emite noul curs de schimb valutar pentru cele mai importante valute. Conform cotatiilor precendente, leul a mai castigat cateva procente in fata lirei sterline si a euro, dar in raport cu dolarul, moneda americana a crescut cu 0. 0049 Lei, fata de ziua precenda, 2 februarie 2021. Ramane .

Horoscop februarie 2021. Care sunt cele mai norocoase zile, cand e bine sa faci achizitii si sa inchei afaceri

Luna februarie este speciala din punct de vedere astral. in data de 1 februarie Venus a intrat in semnul Varsatorului, unde va sta pana in 25 ale lunii. Tranzitul ne impinge catre schimbari in relatiile noastre, mai multa introspectie, dar si mai mult curaj in ganduri ori in actiuni. Afla care sunt si zilele norocoase .

Horoscop, joi, 4 februarie 2021. Mari schimbari pe plan financiar pentru aceste zodii

Horoscop 4 februarie 2021. Se anunta mari schimbari pentru unele zodii pe plan financiar. Dar inainte sa detaliem, sa tinem cont si de numerele norocoasei ale zilei, iar acestea sunt: 10, 22, 35, 49 si 50, in timp ce culorile care va infrumuseteaza ziua de joi sunt: galben deschis si maro. Horoscop 4 fenruarie 2021 .

Curs BNR pentru 3 februarie 2021. BNR incepe noul an cu deprecierea monedei nationale

Astazi vom avea un nou curs BNR pentru 3 februarie 2021. Care va fi reactia BNR in raport cu deprecierea leului in fata dolarului american si a monedei europene? Care vor fi interventiile Bancii centrale in piata pentru a stopa declinul leului? Ramane sa vedem, astazi, dupa ora 13:00. Deprecierea masiva din ultima vreme si .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )