Libnet.ro
UNICEF

01:05

Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Playtech Playtech,
Prognoza meteo, vineri, 5 februarie 2021. ANM anunta vreme deosebit de calda. Ce temperaturi se vor inregistra

Pentru vineri, 5 februarie, se anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Temperaturile vor ajunge pana la 16 grade Celsius in unele regiuni. Ce vreme se anunta vineri, 5 februarie 2021 Vremea se va mentine foarte calda pentru aceasta perioada a anului. Astfel ca, in unele regiuni termometrele vor indica pana la 16 grade . continuă pe Playtech

Prognoza meteo, azi, 1 februarie 2021. Vreme in general inchisa, temperaturi maxime de pana la 11 grade

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de luni, 1 februarie 2021. Specialistii anunta o vreme in general inchisa, ninsori la munte, la altitudini de peste 1500 m,.

Prognoza meteo pentru februarie: Vreme in general mai calda decat de obicei in aceasta perioada a anului

Pana la jumatatea lunii februarie temperaturile vor fi mai ridicate decat cele normale, apoi devin obisnuite pentru aceasta perioada a anului, potrivit prognozei pentru urmatoarele patru saptamani, realizata de Administratia Nationala de Meteorologie, citata de Mediafax.

Prognoza meteo, azi, 2 februarie 2021. Vreme calda in toata tara, insa ploioasa

Meteorologii anunta vreme deosebit de caldamarti, in majoritatea regiunilor tarii. in vestul, centrul si nord,cerul va prezenta innorarisi se vor semnala ploi slabe. in celelalte.

Vremea face prapad! ANM a emis cod portocaliu. Ce fenomene sunt anuntate, azi, in tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un cod galben de vant, valabil pentru ziua de joi, 4 februarie. Ce arata prognoza meteo, care sunt zonele vizate si cum va fi vremea in tara? ANM: Cod portocaliu de vant Update joi, 4 februarie, ora 11. in Carpatii Orientali, se anunta cod portocaliu de vant intre .

Prognoza meteo, azi, 4 februarie 2021. Temperaturile raman ridicate, insa vantul se intensifica

Joi, 4 februarie, temperaturile continua sa creasca, insa vantul ramanedestul de activmai ales in nord-vestul,nord-estul, centrul tarii si in zona montana. O sa mai ploua in vest, nord.

Calendar crestin ortodox, vineri, 5 februarie 2021. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata si ce rugaciune e bine sa spui

Data de 5 februarie este marcata in calendarul crestin ortodox de sarbatoarea Sfintei Mucenite Agata. Cine a fost aceasta Sfanta si ce rugaciune trebuie sa-i adresam ei in aceasta zi. Cine a fost Sfanta Mucenita Agata Sfanta Mucenita Agata a ramas in memoria crestinilor pentru viata ei plina de intelepciune. Agata a fost o fecioara .

Horoscop, joi, 4 februarie 2021. Mari schimbari pe plan financiar pentru aceste zodii

Horoscop 4 februarie 2021. Se anunta mari schimbari pentru unele zodii pe plan financiar. Dar inainte sa detaliem, sa tinem cont si de numerele norocoasei ale zilei, iar acestea sunt: 10, 22, 35, 49 si 50, in timp ce culorile care va infrumuseteaza ziua de joi sunt: galben deschis si maro. Horoscop 4 fenruarie 2021 .

Prognoza meteo: Vine vreme anormal de calda. Cand se intorc ninsorile si frigul

Inceputul lunii februarie aduce vreme calda in majoritatea regiunilor, anormala pentru aceasta data, insa din a doua saptamana frigul pune, din nou, stapanire pe Romania, se arata in prognoza Administratiei Nationale de Meteorologie ANM), valabila pana pe 14 februarie.

Vremea 1 februarie - 1 martie 2021. Prognoza meteo ANM pe patru saptamani

Vremea 1 februarie - 1 martie 2021. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis prognoza meteo pentru urmatoarele patru saptamani.

Prognoza meteo februarie 2021. Cum va fi vremea si cand vine primavara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru luna februarie 2021. Temperaturile se anunta peste normalul perioadei in prima saptamana a lunii, dar in a doua si treia.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )