Libnet.ro
UNICEF

20:30

CALENDAR ORTODOX 12 SEPTEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Antena3 Antena3,
CALENDAR ORTODOX 12 SEPTEMBRIE. Ce sfant este sarbatorit astazi

Sfantul Autonom a fost episcop in Italia. In timpul prigoanelor lui Diocletian, Sfantul Autonom a parasit Italia stabilindu-se in Bitinia Asia Mica), in localitatea Soreus, aducand. continuă pe Antena3

CALENDAR ORTODOX 10 SEPTEMBRIE. Ce sfinte sarbatorim astazi

Sfintele Mucenite Minodora, Mitrodora si Nimfodora au trait in vremea imparatului Galeriu Maximian 305-311), in Bitinia. Aceste mucenitie au fost surori si s-au retras intr-o pustie.

CALENDAR ORTODOX 11 SEPTEMBRIE. Ce sfanta mare sarbatorim astazi

Sfanta Teodora fiind casatorita si cazand in adulter, constientizand starea de pacat, a luat decizia de a se inchinovia la o manastire de calugari. Taindu-si parul si imbracand haine.

CALENDAR ORTODOX 9 SEPTEMBRIE. inca o sarbatoare pentru crestinii ortodocsi. Cui trebuie sa spui astazi La multi ani?

Sfintii Ioachim si Ana sunt parintii Maicii Domnului. Sfantul Ioachim a fost din neamul regelui David. Sfanta Ana a fost fiica preotului Matan. Acest preot a avut trei fiice: Maria - care.

HOROSCOP DRAGOSTE 12 SEPTEMBRIE. Pestii au parte de multa pasiune, Leii se pierd in detalii nesemnificative

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, JOI 12 septembrie 2019. astazi are loc o cuadratura intre Marte in Fecioara si Jupiter in Sagetator iar noi putem deveni, asa brusc,.

HOROSCOP 12 SEPTEMBRIE. Berbecii sunt incarcati emotional, Fecioarele sunt pline de energie

Iata horoscopul zilei de azi JOI 12 SEPTEMBRIE 2019; astazi are loc o cuadratura intre Marte in Fecioara si Jupiter in Sagetator iar noi putem deveni, asa brusc, foarte plini de propria.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelui Mihail pentru zodii 12 septembrie. Taurii trebuie sa isi gaseasca linistea, Balantele trebuie sa mearga dupa intuitiei

Iata pentru JOI 12 SEPTEMBRIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si fiintelor de lum.

Rezultate Loto 6 din 49. Numerele extrase joi, 12 septembrie 2019 LIVE

Loteria Romana organizeaza noi trageri Loto 649, Noroc, Joker, Noroc Plus, Loto 540 si Super Noroc joi, 12 septembrie 2019, de la ora 18:15. S-au pus in joc premii in valoare totala de aproximativ 5 milioane de euro, dupa ce la tragerile loto de duminica, 8 septembrie 2019, s-au inregistrat 20. 816 de castiguri in valoare .

Curs valutar BNR joi, 12 septembrie: Cat costa euro la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, vineri, 6 septembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7363 lei in cestere cu 0,0023) in luna august, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

HOROSCOP 12 septembrie, cu astrologul Camelia Patrascanu. Leii isi fac calcule financiare, Scorpionii e bine sa-si asculte intuitia

Cunoscutul astrolog Camelia Patrascanu a prezentat previziunile zodiilor pentru 12 septembrie. incepem sa simtim efectul de Luna Plina. Atentie la sanatate si la.

Prognoza meteo: Cum se anunta vremea joi, 12 septembrie. Cand loveste frigul

Vremea ramane calda pentru data din calendar, insa de maine, 12 septembrie, incep sa apara ploile. Conform Administratiei Nationale de MeteorologieANM), in weekend incep sa scada temperaturile, iar vremea rece de toamna pune stapanire pe Romania.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )