Libnet.ro
UNICEF

14:30

Calificare istorica pentru Dinamo, in play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin

Antena3 Antena3,
Calificare istorica pentru Dinamo, in play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin

Dinamo Bucuresti s-a calificat in play-off-ul Ligii Campionilor la handbal masculin, joi seara, la Gumlingen, dupa ce a invins echipa elvetiana Wacker Thun cu scorul de 33-29 14-13), in ultimul sau meci din. continuă pe Antena3

Liga Campionilor (handbal m): Wacker Thun vs Dinamo Bucuresti, scor 29-33/ Prima echipa din Romnia care iese din grupe

Dinamo Bucuresti, campioana Romaniei la handbal masculin, a castigat, scor 33-29, in fata echipei Wacker Thun, in ultima etapa a grupelor Ligii Campionilor. Dulaii au fost ajutati si de finlandezii de la Riihimaen Cocks, care au castigat impotriva Wislei Plock, si au castigat Grupa D, calificandu-se astfel, in premiera pentru o echipa din Romania, in play-off-ul pentru optimile competitiei.

Patru noi echipe calificate in optimile Ligii Campionilor

Daca dupa seara de marti numarul echipelor calificate in optimile Ligii Campionilor ajunsese la opt, in urma duelurilor de miercuri alte patru formatii au obtinut biletele pentru faza eliminatorie.

Bayern, Ajax, Juventus, Manchester United, Manchester City, Real Madrid, AS Roma, in optimile Ligii Campionilor

Echipele Bayern Munchen, Ajax Amsterdam, Juventus Torino, Manchester United, Manchester City, Real Madrid si AS Roma s-au calificat in optimile de finala ale Ligii Campionilor, dupa meciurile de marti ale etapei a V-a a fazei grupelor. inaintea acestei etape, numai FC Barcelona era sigura de prezenta in optimi.

Se cunosc jumatate din echipele calificate in optimile Ligii Campionilor

Dupa meciurile disputate marti seara in Liga Campionilor lista echipelor calificate in optimile de finala s-a marit considerabil.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )