Libnet.ro
UNICEF

15:00

Calin Popescu Tariceanu, atac la sefa iCCJ: Ar trebui sa predea locul din fruntea iCCJ cuiva care gandeste ca in secolul 21

Antena3 Antena3,
Calin Popescu Tariceanu, atac la sefa iCCJ: Ar trebui sa predea locul din fruntea iCCJ cuiva care gandeste ca in secolul 21

Presedintele Senatului si al formatiunii ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, afirma, miercuri, ca sefa inaltei Curti de Casatie si Justitie, Cristina Tarcea, ar trebui sa predea locul din fruntea iCCJ cuiva ca. continuă pe Antena3

Procesul in care Calin Popescu Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa, aproape de final. DNA a cerut rejudecarea apelului

Un procuror de la DNA le-a solicitat luni judecatorilor de la inalta Curte de Casatie si Justitie rejudecarea dosarului in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa. Instanta a stabilit pronuntarea in acest dosar pentru 8 aprilie.

DNA cere rejudecarea pentru dosarul lui Calin Popescu Tariceanu

Inalta Curte de Casatie si Justitie discuta, luni, un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie.

Zi plina la inalta Curte. Termene in dosarele lui Calin Popescu Tariceanu si Toni Grebla

Inalta Curte de Casatie si Justitie urmeaza sa se discute, luni, un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru.

Continua procesul in care Calin Popescu Tariceanu este judecat pentru marturie mincinoasa

Magistratii Curtii Suprema iau luni in discutie un nou termen al apelului in dosarul in care presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa.

Schimb de INSULTE intre Calin Popescu Tariceanu si USR: Caline, ti se apropie funia de par, baiatule!

Calin Popescu Tariceanu este un manechin agitat, o figura trista a politicii romanesti care chiar este urmas de securist, un turnator securist care si-a infundat colegii in puscariile comuniste, a prec.

DNA cere rejudecarea apelului in cazul lui Tariceanu: Sunt intrunite elementele de marturie mincinoasa, nu cum instanta de fond A REFUZAT sa cerceteze

Un procuror DNA le-a solicitat judecatorilor Curtii Supreme rejudecarea dosarului in care Calin Popescu Tariceanu a fost achitat in prima instanta pentru marturie mincinoasa. Instanta a stabilit pronuntarea.

Schimb de INSULTE intre Tariceanu si USR: Caline, ti se apropie funia de par, baiatule!

Calin Popescu Tariceanu este un manechin agitat, o figura trista a politicii romanesti care chiar este urmas de securist, un turnator securist care si-a infundat colegii in puscariile comuniste, a prec.

EXCLUSIV: Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a anulat vizita oficiala pe care urma sa o efectueze in Maroc

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, si-a anulat vizita oficiala pe care trebuia sa o efectueze in Regatul Maroc in perioada 27 - 31 martie, conform unor surse B1. ro. Tariceanu avea inclusiv.

TARICEANU: Ciolos vorbeste de onestitate, nu si despre legaturile cu Securitatea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac, ieri, la adresa USR, spunand ca membrii acestui partid sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu reincarnati, sunt trasi din spate de diferite sfori si sunt niste neterminati.

LA SOLICITAREA PARTII MAROCANE: Vizita oficiala a lui Tariceanu in Regatul Maroc, amanata

Vizita oficiala a presedintelui Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, in Regatul Maroc, programata sa aiba loc in perioada 27 - 31 martie, a fost amanata la solicitarea partii marocane, informeaza un comunicat al Camerei superioare a Parlamentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2275 seconds )