Libnet.ro
UNICEF

01:05

Schimb de INSULTE intre Calin Popescu Tariceanu si USR: Caline, ti se apropie funia de par, baiatule!

B1 B1,
Schimb de INSULTE intre Calin Popescu Tariceanu si USR: Caline, ti se apropie funia de par, baiatule!

Calin Popescu Tariceanu este un manechin agitat, o figura trista a politicii romanesti care chiar este urmas de securist, un turnator securist care si-a infundat colegii in puscariile comuniste, a prec. continuă pe B1

Schimb de INSULTE intre Tariceanu si USR: Caline, ti se apropie funia de par, baiatule!

Calin Popescu Tariceanu este un manechin agitat, o figura trista a politicii romanesti care chiar este urmas de securist, un turnator securist care si-a infundat colegii in puscariile comuniste, a prec.

Replici la atacul lui Calin Popescu Tariceanu contra membrilor USR

Liderul, PLUS Dacian Ciolos si deputatul USR Cristian Ghinea au raspuns sambata atacului liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, care a afirmat ca Ciolos scrie despre onestitate, nu si despre legaturile cu Securitatea, in timp ce cei din USR sunt urmasii securistilor si niste neterminati.

Replici taioase la atacul lui Calin Popescu Tariceanu contra membrilor USR

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, si deputatul USR Cristian Ghinea au raspuns sambata atacului liderului ALDE Calin Popescu Tariceanu, care a afirmat ca Ciolos scrie despre onestitate, nu si despre legaturile cu Securitatea, in timp ce cei din USR sunt urmasii securistilor si niste neterminati.

TARICEANU: Ciolos vorbeste de onestitate, nu si despre legaturile cu Securitatea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a lansat un atac, ieri, la adresa USR, spunand ca membrii acestui partid sunt urmasii securistilor de pe vremea lui Ceausescu reincarnati, sunt trasi din spate de diferite sfori si sunt niste neterminati.

TARICEANU: Vreau o Europa a solidaritatii, nu una cu mai multe viteze

Presedintele ALDE, Calin Popescu-Tariceanu, se pronunta pentru un proiect european bazat pe coeziune si solidaritate, nu pentru o Europa cu mai multe viteze, in care unele state sunt lasate in urma.

TARICEANU: UK, te rog, amana Brexitul definitiv

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, indeamna Marea Britanie sa amane definitiv Brexitul si spune ca, oricat de imperfecta ar fi Uniunea Europeana, poate fi imbunatatita.

Tariceanu, declaratie surprinzatoare la adresa Marii Britanii: Te rog, amana Brexitul pentru totdeauna

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, considera ca oricat de imperfecta ar fi Uniunea Europeana, aceasta poate fi imbunatatita, motiv pentru care adreseaza Marii Britanii indemnul de a.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )