Libnet.ro
UNICEF

18:45

Calin Popescu-Tariceanu: Si Basescu trebuia sa fie la Deveselu

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu: Si Basescu trebuia sa fie la Deveselu

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a declarat, sambata, la QA, ca si fostul presedinte Traian Basescu trebuia sa fie invitat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu, rolul. continuă pe Antena3

Seful ALDE, Calin Popescu Tariceanu, crede ca oamenii politici trebuie sa poata transporta gratuit alegatorii la vot

Presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, s-a aratat nemultumit de modalitatea in care se face campanie electorala dupa prevederile noii legislatii in domeniu. Seful Senatului crede ca partidele politice ar trebui sa transporte gratuit alegatorii la vot.

Calin Popescu Tariceanu critica DNA: Spectacolul deplorabil al arestarii primarilor afecteaza democratia autentica

Co-presedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a declarat vineri, la Bistrita, la lansarea candidatilor la alegerile locale, ca spectacolul deplorabil al arestarii primarilor in plina campanie.

Calin Popescu-Tariceanu: Sanctionarile CSM cad in ridicol

Calin Popescu-Tariceanu a vorbit, in exclusivitate la Antena 3, despre decizia CSM, care a hotarat ca o serie de declaratii din 2015, la adresa procurorilor DNA, au adus atingere.

Calin Popescu Tariceanu: Observ o cruciada impotriva primarilor care are loc in plina campanie electorala. Nu se poate asa ceva

Calin Popescu Tariceanu acuza o cruciada a procurorilor impotriva primarilor, el spunand face legatura directa intre anchete si campania electorala si ca in final se ia dreptul cetatenilor sa selecteze ei care sunt.

De ce si-a anulat Calin Popescu-Tariceanu participarea la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca inaugurarea oficiala a sistemului defensiv Aegis Shore din baza de la Deveselu este un eveniment major, care marcheaza contributia activa a.

Tariceanu: Si Basescu ar fi trebuit sa fie invitat la Deveselu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, sambata, la Antena 3, ca si fostul presedinte Traian Basescu ar fi trebuit sa fie invitat la inaugurarea scutului antiracheta de la Deveselu.

Tariceanu: Mi-am anulat participarea la inaugurarea scutului de la Deveselu pentru ca pozitia Senatului in ordinea constitutionala era desconsiderata flagrant in program

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a vorbit despre proiectului Deveselu, recunoscandu-i importanta si afirmand ca marcheaza contributia activa a Romaniei la activitatile NATO,.

Ambasadorul SUA explica de ce nu a fost Ponta invitat la Deveselu:Am avut un numar limitat de persoane care au putut fi invitate

Ambasadorul SUA la Bucure;ti, Hans Klemm, a aratat ca ar fi fst ideal sa fi putut invita pe tti cei care au contribuit la realizarea proiectului de la Deveselu, insa a avut un numar limitat de persoane care au putut fi invitate. Diplomatul a mai precizat ca ii pare rau ca presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu nu a onorat invitatia la ceremonia de inaugurare.

Seful Senatului nu a participat la inaugurarea scutului de la Deveselu. De ce este nemultumit

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat ca si-a anulat participarea la inaugurarea sistemului defensiv de la Deveselu pentru ca organizarea lui desconsidera flagrant pozitia Senatului in ordinea constitutionala a Romaniei, conform unui comunicat de presa.

Tariceanu: Mi-am anulat participarea la inaugurarea scutului de la Deveselul pentru ca pozitia Senatului in ordinea constitutionala era desconsiderata flagrant in program

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a declarat joi ca inaugurarea oficiala a sistemului defensiv Aegis Shore din baza de la Deveselu este un eveniment major, care marcheaza contributia activa a Romaniei la actiunile NATO, dar a precizat ca si-a anulat participarea la acest eveniment din cauza faptului ca organizarea lui desconsidera flagrant pozitia Senatului in ordinea constitutionala a Romaniei, informeaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2203 seconds )