Libnet.ro
UNICEF

14:15

Calin Popescu Tariceanu: Principalul pas gresit al Guvernului a fost reprezentat de momentul in care a adoptat Ordonanta 13

România Liberă România Liberă,
Calin Popescu Tariceanu: Principalul pas gresit al Guvernului a fost reprezentat de momentul in care a adoptat Ordonanta 13

Seful Senatului si copresedintele ALDE, Calin Popescu Tariceanu, a criticat, marti seara, modul in care Guvernul a adoptat Ordonanta 13. Totodata, el si-a exprimat speranta ca Executivul condus de Sorin Grindeanu va duce la indeplinire programul de guvernare. continuă pe România Liberă

Calin Popescu-Tariceanu, ales presedintele ALDE. Seful Senatului a fost unicul candidat

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales sambata presedintele ALDE, el fiind unicul candidat pentru aceasta functie in partid. Delegatii Congresului ALDE l-au votat pe Tariceanu, prin vot electronic,.

Calin Popescu-Tariceanu, dupa primele 100 de zile de guvernare: Startul nu a fost cel mai potrivit

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a facut marti o evaluare a primelor 100 de zile de guvernare. ii privesc pe colegii mei si pe cei de la PSD cu speranta ca vor putea duce la bun.

FOTO. Calin Popescu-Tariceanu a fost ales presedinte al ALDE. Varujan Vosganian, Gratiela Gavrilescu si Teodor Melescanu, printre vicepresedintii alesi ai ALDE

Calin Popescu-Tariceanu a fost ales sambata presedintele ALDE, el fiind unicul candidat pentru aceasta functie in partid, transmite Agerpres.

Calin Popescu Tariceanu, candidat unic, ales presedinte al ALDE

Calin Popescu Tariceanu, candidat unic la Presedintia ALDE, a fost ales presdinte cu 1065 voturi din totalul de 1094 exprimate. Printre liderii ALDE se numara si 16 vicepresedinti: Gratiela.

A doua zi de Congres ALDE. Calin Popescu Tariceanu candideaza singur pentru sefia partidului. Daniel Constantin, absent

In a doua zi a Congresului ALDE, Calin Popescu Tariceanu candideaza singur pentru sefia partidului. Daniel Constantin si cei cativa oameni parlamentari din ALDE pe care ii mai controleaza sunt absenti de la Congres si asteapta ca tribunalul sa anulze alegerile de azi. Ieri, Calin Popescu Tariceanu si-a mintit in fata partidul spunandu-le delegatilor ca ALDE a iesit pe locul trei la alegerile parlamentare, cand, de fapt, a iesit abia pe cinci.

Calin Popescu-Tariceanu, despre decizia CEDO: Este inca un avertisment pentru Romania

Calin Popescu Tariceanu a comentat decizia pilot data de CEDO privind conditiile de detentie din inchisorile romanesti si crede ca aceasta este un nou avertisment pentru tara.

Calin Popescu Tariceanu: in anii 90 tinerii erau cuprinsi de o atitudine feroce impotriva binomului Ceusescu si Lenuta. Acum am vazut cu stupoare multi tineri sustinand binomul Coldea si Codruta

Calin Popescu-Tariceanu s-a declarat uimit, sammbata, la Congresul ALDE de numarul mare de tineri care, spune el, sustin binomul Coldea si Codruta si a facut o comparatie cu binomul.

Calin Popescu Tariceanu, despre absenta PSD de la Congresul ALDE

Copresedintele ALDE Calin Popescu-Tariceanu a explicat sambata absenta reprezentantilor PSD de la congresul partidului pe care il conduce prin programul foarte incarcat. intrebat de ce.

Calin Popescu Tariceanu: Guvernul Ciolos a favorizat firmele straine. Vreau un comportament echitabil pentru toata lumea

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, marti seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca vrea sa trateze in mod egal firmele romanesti si cele straine, astfel incat toate sa beneficieze de ajutor de la stat. Potrivit acestuia, Guvernul Ciolos a favorizat firmele straine.

Calin Popescu Tariceanu vrea eliminarea venitului minim garantat: Este o invitatie la nemunca

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat, marti seara, in cadrul unei emisiuni la Antena 3, ca partidul pe care il conduce vrea eliminarea venitului minim garantat, pentru cei care pot munci.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2286 seconds )