Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mesajul de felicitare al lui Traian Basescu catre presedintele ales al Israelului, Reuven Rivlin

Antena3 Antena3,
Mesajul de felicitare al lui Traian Basescu catre presedintele ales al Israelului, Reuven Rivlin

Presedintele Traian Basescu a transmis, marti, un mesaj presedintelui ales al Statului Israel, Reuven Rivlin, exprimand speranta ca mandatul acestuia va marca un progres semnificativ in ceea ce priveste. continuă pe Antena3

Baconschi: Intelectualii PMP au fost marginalizati la Congres, Basescu si-a ales urmasul in persoana Elenei Udrea

Teodor Baconschi, membru al PMP, a declarat intr-un interviu la RFI, ca presedintele Traian Basescu si-a ales urmasul, in persoana Elenei Udrea, mentionand ca la Congresul formatiunii intelectualii din partid au fost evacuati si marginalizati, ca la PDL, si ca pe termen scurt va sta in banca sa si va observa.

Traian Basescu l-a felicitat pe noul presedinte al Israelului, Reuven Rivlin

Presedintele Traian Basescu a transmis, marti, un mesaj presedintelui ales al Statului Israel, Reuven Rivlin, exprimand speranta ca mandatul acestuia va marca un progres semnificativ in ceea ce priveste identificarea unei solutii de pace durabile in Orientul Mijlociu.

Baconschi: Intelectualii din PMP au fost marginalizati. Basescu si-a ales urmasul, pe Udrea

Fostul ministru de Externe, Teodor Baconschi, candidat pentru funtia de vicepresedinte al PMP la Congersul de sambata, considera ca intelectualii din partid au fost marginalizati, iar presedintele Traian Basescu a decis ca urmasul sau sa fie Elena ZUdrea, aleasa presedinte al PMP sambata.

Traian Basescu a discutat cu John McCain si alti 2 senatori americani despre noua situatie de securitate din Europa de Est

Presedintele Traian Basescu i-a primit sambata la Cotroceni pe senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy ocazie cu care au discutat despre noua situatie de securitate din Europa de Est, informeaza Administratia Prezidentiala. Oficialii americani l-au asigurat pe presedintele Basescu de sprijinul Senatului SUA.

Traian Basescu, TAIAT de pe lista de la aniversarea a 150 de ani a Senatului

Presedintele Traian Basescu a fost taiat cu pixul de pe lista aniversarii a 150 de ani de la infintarea Senatului. Presedintele de sedinta, Cristian Dumitrescu a confirmat ca invitatiile au fost.

Traian Basescu s-a intalnit cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy

Presedintele Traian Basescu s-a intalnit la Palatul Cotroceni cu senatorii americani John McCain, Ron Johnson si Chris Murphy. in cadrul intrevederii, s-a discutat despre noua situatie de securitate din Europa.

Traian Basescu s-a intalnit cu senatorul John McCain la Palatul Cotroceni

Presedintele Traian Basescu l-a avut ca invitat, sambata, la Palatul Cotroceni, pe senatorul republican John McCain, precum si pe alti doi politicieni americani, intrevederea celor patru fiind axata pe problemele de securitate din Europa de Est, informeaza un comunicat al Presedintiei Romane.

Elena Udrea: Trebuie sa finalizam proiectele lui Traian Basescu, in 2016 vom fi principala forta politica (VIDEO)

Elena Udrea, candidat la sefia PMP, a sustinut la Congresul partidului ca formatiunea trebuie sa finalizeze proiectele asumate de presedintele Traian Basescu si poate sa devina in 2016 principala forta .

Barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu, chemat din nou in fata procurorilor

Adrian Zglobiu, barbatul care l-a scuipat pe Traian Basescu este chemat din nou in fata procurorilor. Chiar daca nu cunoaste motivul pentru care a fost citat, barbatul spune ca se va duce la Parchet.

Procurorul acuzat ca a fabricat dosarul comisarului Traian Berbeceanu, pensionat de Traian Basescu

Procurorul acuzat ca a fabricat dosarul comisarului Traian Berbeceanu a fost pensionat de Traian Basescu. Presedintele a semnat decretul prin care procurorul Ion Cean de la Parchetul de pe langa Tribunalul Alba.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )