Libnet.ro
UNICEF

01:06

Calin Popescu-Tariceanu, atac dur la presedintele Iohannis: Romania are la Cotroceni un trantor solemn, un politician - creatie de laborator

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, atac dur la presedintele Iohannis: Romania are la Cotroceni un trantor solemn, un politician - creatie de laborator

Liderul ALDE, Calin Popescu Tariceanu, lanseaza un atac dur la presedintele Iohannis, pe care il acuza ca incearca sa dea lectii de europenism in conditiile in care nu are niciun merit in integrarea. continuă pe Antena3

Tariceanu, atac dur la Iohannis: Romania are un trantor solemn la Cotroceni, o creatie de laborator

Presedintele Senatului il critica aspru pe Klaus Iohannis. Liderul ALDE sustine ca Romania are un trantor solemn la Cotroceni. Cum arata mesajul acestuia din mediul online? Tariceanu, critici dure la adresa lui Iohannis Liderul partidului ALDE i-a adresat critici foarte dure lui Klaus Iohannis. Toate acestea vin in urma pactului politic ce a fost propus .

Tariceanu, atac la Iohannis: Romania are la Cotroceni un trantor solemn. Fostul primar se crede vreun Churchill al Romaniei

Presedintele Senatului, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, critica pactul politic propus de presedintele Klaus Iohannis si semnat de liderii opozitiei, spunand ca Romania are la Cotroceni un trantor solemn, un politician - creatie de laborator care nu a pus nicio piatra la esafodajul europeansi ca fostul primar al Sibiului se crede vreun Churchill ori Nelson Mandela al Romaniei.

EUGEN TEODOROVICI: Romania are nevoie de programe dedicate

Romania are nevoie de programe dedicate, inclusiv de politici fiscale, pentru a atrage forta de munca din celelalte state membre si din afara spatiului european, a declarat, ieri, ministrul Finantelor Publice, Eugen Teodorovici.

Teodorovici spune ca Romania are nevoie de programe de importare a fortei de munca

Romania are nevoie de programe dedicate pentru a atrage forta de munca din celelalte state membre, a.

Teodorovici: Romania are nevoie de politici fiscale

Romania are nevoie de programe dedicate, inclusiv de politici fiscale, pentru a atrage forta de munc.

AMBASADORUL POLONIEI: Romania are locul sau special in inima Poloniei

Romania are locul sau special in inima Poloniei, iar relatia de prietenie si de respect reciproc continua si in prezent, a declarat, astazi, ambasadorul Poloniei la Bucuresti, Marcin Wilczek.

Tariceanu: Romania are la Cotroceni un trantor solemn, un politician - creatie de laborator

Presedintele Senatului, liderul ALDE Calin Popescu Tariceanu, critica pactul politic propus de prese.

KLAUS IOHANNIS: Romania a inchis 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE

Presedintele Klaus Iohannis a precizat, ieri, ca tara noastra a inchis aproape 100 de dosare pe timpul Presedintiei Consiliului UE, punctand ca acest lucru se datoreaza echipelor tehnice.

Presedintele Iohannis saluta ultimele evolutii in situatia politica din Republica Moldova

Presedintele Klaus Iohannis saluta ultimele evolutii, din cursul zilei de vineri, in situatia politica din Republica Moldova, care sunt de natura sa contribuie la iesirea din criza si la o tranzitie pasnica a puterii, evolutii care au avut loc in contextul vizitei pe care consilierul prezidential pentru politica externa Bogdan Aurescu a efectuat-o vineri la Chisinau.

Presedintele Iohannis l-a eliberat din functie pe seful Sectiei de ancheta a magistratilor

Klaus Iohannis a semnat, vineri, decretul de eliberare din functia de procuror a lui Gheorghe Stan, procuror-sef al Sectiei pentru investigarea infractiunilor din justitie din cadrul Parchetului de pe langa.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )