Libnet.ro
UNICEF

13:45

Calin Popescu-Tariceanu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vom discuta in coalitie liniile de actiune

Antena3 Antena3,
Calin Popescu-Tariceanu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vom discuta in coalitie liniile de actiune

Copresedintele ALDE si presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi seara, ca liniile de actiune ale unei posibile comisii de ancheta referitoare la alegerile prezidentiale din anul 2009 vor. continuă pe Antena3

Traian Basescu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vor constata ca fraudarea s-a facut de PSD, PNL, UDMR si PC. PSD a fost de o mizerie incredibila

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, pentru Digi24, la vestea ca presedintii PSD si ALDE cer Parlamentului infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa clarifice aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential.

Marian Vanghelie face dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Colegii de partid m-au tradat

Marian Vanghelie face dezvaluiri uimitoare despre noaptea alegerilor din 2009, atunci cand a fost ales presedintele Traian Basescu. Fostul primar al Sectorului 5 spune ca a fost tradat de colegii de.

Gabriel Oprea, despre noaptea alegerilor din 2009:Anuntasem cu cateva zile inainte ca dau o petrecere la mine acasa. Au fost: Dancu, Maior, Coldea, Andronic

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a intrat joi seara in direct la Antena 3 pentru a vorbi despre turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a scris ca in acea noaptea a fost acasa la Oprea, unde erau prezenti Maior, Coldea si Kovesi, care unelteau in favoarea lui Basescu. Gabriel Oprea a sustinut ca a fost o simpla masa, insa dupa interventia sa telefonica, Andronic a venit cu noi detalii.

Generalul Dumitru Iliescu, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii. Se discuta ca Basescu ar putea pierde

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii privind.

Scandalul fraudarii alegerilor din 2009 ajunge in Parlament. Kovesi, Coldea si Maior, audiati

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, fostul general SRI Florian Coldea si fostul director SRI George Maior vor fi audiati in urma dezvaluirilor lui Dan Andronic, despre modul in care ar fi fost fraudate.

Adrian Nastase, reactie in scandalul alegerilor din 2009: E trist sa observ o istorie tot mai puternica a tradarilor

Fostul premier Adrian Nastase a afirmat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, ca romanii sunt cei care au pierdut in 2009, atunci cand Traian Basescu a.

100 de minute: Lista lui Dragnea. Pe cine cheama la audieri pentru fraudarea alegerilor din 2009

Alessandra Stoicescu a prezentat, la emisiunea 100 de minute, de la Antena 3, lista cu persoane care vor fi audiate de comisia parlamentara condusa de Liviu Dragnea, in legatura cualegerile.

Dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009. Dan Andronic vorbeste despre implicarea lui Kovesi in alegeri

PSD si ALDE sustin infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara privind alegerile prezidentiale din 2009

Liderii coalitiei PSD-ALDE, Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu, au convenit sa solicite Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a clarifica aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential, informeaza un comunicat transmis miercuri de cele doua formatiuni aflate la guvernare.

Dragnea si Tariceanu vor cere comisie de ancheta parlamentara pentru alegerile prezidentiale din 2009

Liviu Dragnea si Calin Popescu-Tariceanu anunta, intr-un comunicat de presa transmis de ALDE, ca vor solicita Parlamentului infiintarea unei comisii de ancheta parlamentara pentru a clarifica aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009 si de rezultatul scrutinului prezidential. Anuntul celor doi vine in contextul dezvaluirilor facute de Dan Andronic in Evenimentul Zilei in care afirma ca Laura Codruta Kovesi, George Maior, Florian Coldea si Gabriel Oprea erau implicati in procesul electoral din 2009, cand Traian Basescu a castigat al doilea mandat de presedinte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2348 seconds )