Libnet.ro
UNICEF

11:46

Gabriel Oprea, despre noaptea alegerilor din 2009:Anuntasem cu cateva zile inainte ca dau o petrecere la mine acasa. Au fost: Dancu, Maior, Coldea, Andronic

Adevărul Adevărul,
Gabriel Oprea, despre noaptea alegerilor din 2009:Anuntasem cu cateva zile inainte ca dau o petrecere la mine acasa. Au fost: Dancu, Maior, Coldea, Andronic

Fostul vicepremier Gabriel Oprea a intrat joi seara in direct la Antena 3 pentru a vorbi despre turul doi al alegerilor prezidentiale din 2009, dupa ce jurnalistul Dan Andronic a scris ca in acea noaptea a fost acasa la Oprea, unde erau prezenti Maior, Coldea si Kovesi, care unelteau in favoarea lui Basescu. Gabriel Oprea a sustinut ca a fost o simpla masa, insa dupa interventia sa telefonica, Andronic a venit cu noi detalii. continuă pe Adevărul

Marian Vanghelie face dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Colegii de partid m-au tradat

Marian Vanghelie face dezvaluiri uimitoare despre noaptea alegerilor din 2009, atunci cand a fost ales presedintele Traian Basescu. Fostul primar al Sectorului 5 spune ca a fost tradat de colegii de.

Traian Basescu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vor constata ca fraudarea s-a facut de PSD, PNL, UDMR si PC. PSD a fost de o mizerie incredibila

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat, pentru Digi24, la vestea ca presedintii PSD si ALDE cer Parlamentului infiintarea unei comisii parlamentare de ancheta care sa clarifice aspectele ce tin de organizarea alegerilor din 2009, dar si de rezultatul scrutinului prezidential.

Calin Popescu-Tariceanu, despre anchetarea alegerilor din 2009: Vom discuta in coalitie liniile de actiune

Copresedintele ALDE si presedinte al Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat joi seara, ca liniile de actiune ale unei posibile comisii de ancheta referitoare la alegerile prezidentiale din anul 2009 vor.

Generalul Dumitru Iliescu, dezvaluiri despre alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii. Se discuta ca Basescu ar putea pierde

Generalul Dumitru Iliescu, fost sef SPP, a confirmat, joi, la Antena 3, dezvaluirea lui Dan Andronic privind alegerile prezidentiale din 2009. Au ajuns la mine anumite informatii privind.

Oprea spune ca Maior l-a drogat. Marian Vanghelie, dezvaluiri suplimentare despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009

Dan Andronic a facut luni o serie de dezvaluiri despre intalnirile importante pe care le aveau in secret unele din cele mai importate persoane din Romania. Jurnalistul sustine in.

Dezvaluiri despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009. Un personaj-cheie explica cum a castigat Basescu alegerile

Dan Andronic revine cu dezvaluiri din perioada in care se invartea in anturajul presedintelui Traian Basescu. De data aceasta, omul sistemului vorbeste despre cuplul de forta.

Scandalul fraudarii alegerilor din 2009 ajunge in Parlament. Kovesi, Coldea si Maior, audiati

Sefa DNA, Laura Codruta Kovesi, fostul general SRI Florian Coldea si fostul director SRI George Maior vor fi audiati in urma dezvaluirilor lui Dan Andronic, despre modul in care ar fi fost fraudate.

Adrian Nastase, reactie in scandalul alegerilor din 2009: E trist sa observ o istorie tot mai puternica a tradarilor

Fostul premier Adrian Nastase a afirmat, intr-o interventie telefonica la 100 de minute, de la Antena 3, ca romanii sunt cei care au pierdut in 2009, atunci cand Traian Basescu a.

Marian Vanghelie, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic despre noaptea alegerilor: Oprea spune ca Maior l-a drogat

Fostul lider PSD Marian Vanghelie a declarat ca Gabriel Oprea i-a spus ca George Maior l-a drogat in noaptea alegerilor din 2009. Stiam de implicarea lui Gabriel Oprea si a lui Coldea. Cred ca mai.

Traian Basescu, dupa dezvaluirile lui Dan Andronic legate de prezidentialele din 2009: Am aflat cert ca alegerile au fost castigate de Kovesi, Coldea, Maior si Oprea. Pai, eu zic sa-i arestam (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu si jurnalistul Dan Andronic au facut o serie de dezvaluiri, luni in cadrul emisiunii Talk B1, despre noaptea alegerilor prezidentiale din 2009, despre o celula.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2296 seconds )