Libnet.ro
UNICEF

01:05

Camera Deputatilor a adoptat un proiect care scuteste victimele agresiunilor cu autor necunoscut de plata asistentei medicale

Hotnews Hotnews,
 Camera Deputatilor a adoptat un proiect care scuteste victimele agresiunilor cu autor necunoscut de plata asistentei medicale

Camera Deputatilor a adoptat, decizional, un proiect de lege prin care victimele accidentelor sau agresiunilor cu autor necunoscut nu vor plati cheltuielile ocazionate de asistenta medicala, fiind decontate de Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate. continuă pe Hotnews

Victorie pentru USR. Camera Deputatilor a adoptat tacit proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale

Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, 14 initiative legislative, printre care si proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Presedintele de sedinta,.

Proiectul USR privind desfiintarea Sectiei Speciale, adoptat tacit de Camera Deputatilor

Proiectul initiat de mai multi parlamentari USR privind desfiintarea Sectiei Speciale de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.

Camera Deputatilor pune piedici programului de instalare a panourilor fotovoltaice- acuza Greenpeace Romania

Camera Deputatilor reintroduce autorizatia de construire pentru panouri fotovoltaice si pune o noua piedica in calea prosumatorilor n. r. producatori si consumatori de energie persoane fizice), se arata intr-un comunicat al Greenpeace Romania. Potrivit organizatiei, cei 26. 000 de cetateni care s-au inscris in programul de instalare a panourilor fotovoltaice risca sa nu se incadreze in termenele de implementare stabilite in ghidul programului si pot pierde finantarea de 20. 000 de lei.

Padurarii vor fi inarmati si vor primi 5 salarii compensatorii odata cu pensionarea. Camera Deputatilor a modificat statutul personalului silvic cu unanimitate de voturi

Personalul silvic cu atributii de paza va fi dotat cu armament de serviciu, letal sau neletal, a decis miercuri Camera Deputatilor, in calitate de for decizional, cu unanimitate de voturi, transmite.

Doina Gradea, audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Doina Gradea audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Greenpeace acuza Camera Deputatilor ca pune piedici programului pentru fotovoltaice

Greenpeace Romania acuza Camera Deputatilor ca pune o noua piedica in calea programului pentru instalarea de fotovoltaice cu bani de la stat, reintroducand autorizatia de construire pentru panouri solare.

Un prim pas pentru desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor in justitie. Proiectul de lege a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat tacit, in sedinta de miercuri, proiectul de lege al USR care vizeaza desfiintarea controversatei Sectii de investigare a infractiunilor in justitie SIIJ). Initiatorii spun ca nu exista motive care sa justifice infiintarea Sectiei.

CAMERA DEPUTATILOR: Personalul silvic cu atributii de paza va fi dotat cu armament de serviciu

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat proiectul de lege care prevede ca personalul silvic cu atributii de paza sa fie dotat cu armament de serviciu.

Ministerul Educatiei: Banii taiati de la Educatie sunt de la un proiect care nu a fost scris

Ministerul Educatiei si Cercetarii precizeaza ca cele 2 miliarde de lei, banii taiati la rectificarea bugetara, provin de la proiectul Romania moderna, Romania digitala, care era cuprins in bugetul Educatiei si care nu a fost scris. MEC spune ca pentru acest proiect nu a fost redactata si aprobata cererea de finantare.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )