Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victorie pentru USR. Camera Deputatilor a adoptat tacit proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale

Antena3 Antena3,
Victorie pentru USR. Camera Deputatilor a adoptat tacit proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale

Camera Deputatilor a adoptat tacit, miercuri, 14 initiative legislative, printre care si proiectul de lege privind desfiintarea Sectiei speciale de investigare a magistratilor. Presedintele de sedinta,. continuă pe Antena3

Senatul a adoptat tacit proiectul ce prevede inchisoare pe viata pentru omorul calificat

Inchisoare pe viata pentru omorul calificat. Asta prevede un proiect de lege de modificare a Codului Penal, adoptat tacit de Senat.

Senatul a adoptat tacit proiectul ce prevede reglementarea folosirii canabisului in scop medical

Senatului a adoptat tacit, marti, proiectul de lege ce prevede reglementarea folosirii canabisului si derivatelor acestuia in scopuri medicale, informeaza Mediafax. Astfel, este infiintata o Agentie care sa autorizeze cresterea si vanzarea canabisului si a medicamentelor din planta in farmacii.

Camera Deputatilor a adoptat un proiect care scuteste victimele agresiunilor cu autor necunoscut de plata asistentei medicale

Camera Deputatilor a adoptat, decizional, un proiect de lege prin care victimele accidentelor sau agresiunilor cu autor necunoscut nu vor plati cheltuielile ocazionate de asistenta medicala, fiind decontate de Fondul National Unic de Asigurari Sociale de Sanatate.

Proiectul USR privind desfiintarea Sectiei Speciale, adoptat tacit de Camera Deputatilor

Proiectul initiat de mai multi parlamentari USR privind desfiintarea Sectiei Speciale de investigare a magistratilor a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor.

Un prim pas pentru desfiintarea Sectiei speciale de investigare a infractiunilor in justitie. Proiectul de lege a fost adoptat tacit de Camera Deputatilor

Plenul Camerei Deputatilor a adoptat tacit, in sedinta de miercuri, proiectul de lege al USR care vizeaza desfiintarea controversatei Sectii de investigare a infractiunilor in justitie SIIJ). Initiatorii spun ca nu exista motive care sa justifice infiintarea Sectiei.

Proiectul lui Teodorovici care prevede inchisoare pentru datornici, adoptat tacit de Senat

Senatul a adoptat tacit, marti, propunerea legislativa initiata de senatorul PSD Eugen Teodorovici care prevede ca retinerea si neplata la timp a impozitelor si contributiilor la bugetul de stat se pedepseste.

Doina Gradea, audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Doina Gradea audiata in Comisia pentru cultura din Camera Deputatilor

Presedintele-director general al Societatii Romane de Televiziune SRTv), Doina Gradea, va fi prezenta miercuri, dupa pranz, la audierea din Comisia pentru cultura, arta si mijloace de informare in masa din Camera Deputatilor.

Greenpeace acuza Camera Deputatilor ca pune piedici programului pentru fotovoltaice

Greenpeace Romania acuza Camera Deputatilor ca pune o noua piedica in calea programului pentru instalarea de fotovoltaice cu bani de la stat, reintroducand autorizatia de construire pentru panouri solare.

Camera Deputatilor pune piedici programului de instalare a panourilor fotovoltaice- acuza Greenpeace Romania

Camera Deputatilor reintroduce autorizatia de construire pentru panouri fotovoltaice si pune o noua piedica in calea prosumatorilor n. r. producatori si consumatori de energie persoane fizice), se arata intr-un comunicat al Greenpeace Romania. Potrivit organizatiei, cei 26. 000 de cetateni care s-au inscris in programul de instalare a panourilor fotovoltaice risca sa nu se incadreze in termenele de implementare stabilite in ghidul programului si pot pierde finantarea de 20. 000 de lei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )