Libnet.ro
UNICEF

17:45

Camera Deputatilor: Alesii locali care au migrat de la un partid la altul nu-si pierd mandatele

Antena3 Antena3,
Camera Deputatilor: Alesii locali care au migrat de la un partid la altul nu-si pierd mandatele

Alesii locali care au migrat de la un partid la altul, in baza ordonantei 55, nu isi vor pierde mandatele. Comisiile Juridica si de Administratie din Camera Deputatilor au adoptat, marti, cu 19 voturi. continuă pe Antena3

Comisia Juridica: Alesii locali care si-au schimbat partidul nu isi pierd mandatele

Deputatii juristi au respins, marti, cu majoritate de voturi, amendamentele depuse de PNL la Legea de respingere a OUG 55 privind migratia alesilor locali, care prevedeau ca alesii locali care au trecut de la un partid la altul sa-si piarda mandatul, informeaza Mediafax.

Ora de Religie devine facultativa dupa ce BOR pierde prima runda de la Camera Deputatilor. Liana Stanciu, avocatul-surpriza al Patriarhiei la Parlament

Presati de societatea civila si de decizia CCR, mai-marii de la Educatie s-au razgandit si au hotarat ca formularele prin care se realizeaza inscrierea la ora de Religie a copiilor sa fie depuse pana pe 6 martie pentru acest semestru si nu din septembrie, cum se anuntase initial.

Grupul PP-DD din Camera Deputatilor a solicitat schimbarea denumirii in Democrat si Popular

Grupul parlamentar al Partidul Poporului - Dan Diaconescu PP-DD) a solicitat, luni, Biroului Permanent al Camerei Deputatilor sa-si schimbe denumirea in grupul Democrat si Popular, iar conducerea Camerei a trimis cererea la Comisiile juridice si de regulament, scrie Mediafax.

Grupul PP-DD din Camera Deputatilor vrea sa se numeasca Grupul Democrat si Popular

Grupul parlamentar al Partidul Poporului- Dan Diaconescu a cerut Biroului Permanent al Camerei Deputatilor schimbarea denumirii in grupul Democrat si Popular, iar conducerea Camerei a trimis cererea la Comisiile juridice si de regulament.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )