Libnet.ro
UNICEF

14:15

CaN Romania: Cum a castigat PNL alegerile locale

Antena3 Antena3,
CaN Romania: Cum a castigat PNL alegerile locale

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Cristache a comentat si prestatia liberalilor. continuă pe Antena3

CaN Romania. Victor Ponta: Puie Monta!

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Invitatul de onoare al emisiunii a fost cel mai.

CaN Romania: Misterul lui Klaus Iohannis

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. De departe, cea mai misterioasa aparitie la vot.

CaN Romania: Jambon, primarul beton

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Cristache a recunoscut ca singurul candidat care.

Un fost primar a luat clopotul bisericii satului dupa ce a pierdut alegerile locale. A zis ca a fost montat in mandatul lui

Candidatul pentru primaria satului doljean Lacrita Mica s-a enervat din cauza ca nu a castigat alegerile locale din data de 5 iunie. Acesta a furat clopotul de la biserica din sat, imediat ce candidatul PND.

O aparitie exotica la alegerile locale, frantuzoaica Clotilde Armand isi cumpara accesorii de la targul de vechituri: in Romania, lumea e dezamagita sa auda asta, dar antichitatile reprezinta trecutul nostru (VIDEO)

Candidata Uniunii Salvati Bucurestiul la alegerile locale din Sectorul , o figura exotica printre politicienii mioritici, frantuzoaica Clotilde Armand s-a facut remarcata, printre aletele, si.

Parintele Manole si alegerile locale

Daca as fi omul care sa vada numai partea negativa a lucrurilor, as spune ca alegerile locale de anul asta mi-au lasat un gust amar. Dar cum sunt de felul meu o fire pozitiva, spun ca alegerile nu mi-au lasat nici un gust, gen. La Potroacele votarea a fost o plictiseala totala. Din cauza masurilor antifurt luate, nimeni nu putuse potlogari nimic, deci toata distractia cu furtisagurile la voturi disparuse.

Alegerile locale 2016. Internautii cer renumararea voturilor

Internautii s-au mobilizat pe Facebook pentru organizarea unui protest de nemultumire privind alegerile locale din 5 iunie, care va avea loc, sambata, in Piata Universitatii, incepand cu ora 15. Astfel, ei cer renumararea voturilor, sustinand ca procesul democratic este compromis daca modalitatea de a vota este fraudata.

Elena Udrea, dupa reactia lui Klaus Iohannis referitor la alegerile locale: Ma mir ca nu-i este rusine

Deputata Elena Udrea a declarat ca este surprinsa de prima reactie apresedintelui Klaus Iohannis dupa alegerile locale din 5 iunie. Aceasta ii transmite presedintelui ca ar trebuisa.

Alegerile locale de duminica nu sunt negre

Alegerile locale care tocmai s-au incheiat ne-au provocat mai multe dezamagiri, dar nu reprezinta nici pe departe un moment negru, asa cum s-a spus in primele ore dupa anuntarea rezultatelor.

Alegerile locale de duminica nu sunt deloc negre

Alegerile locale care tocmai s-au incheiat ne-au provocat mai multe dezamagiri, dar nu reprezinta nici pe departe un moment negru, asa cum s-a spus in primele ore dupa anuntarea rezultatelor.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2728 seconds )