Libnet.ro
UNICEF

6 Mai.

CaN Romania: Misterul lui Klaus Iohannis

Antena3 Antena3,
CaN Romania: Misterul lui Klaus Iohannis

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. De departe, cea mai misterioasa aparitie la vot. continuă pe Antena3

CaN Romania. Victor Ponta: Puie Monta!

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Invitatul de onoare al emisiunii a fost cel mai.

CaN Romania: Cum a castigat PNL alegerile locale

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Cristache a comentat si prestatia liberalilor.

CaN Romania: Jambon, primarul beton

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Cristache a recunoscut ca singurul candidat care.

Vizita lui Klaus Iohannis in Luxemburg: Marea Ducesa Maria Teresa a lipsit de la ceremonia primirii cuplului prezidential

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa Carmen efectueaza o vizita de stat in Luxemburg, unde au programate intalniri cu mai multe oficialitati. Cuplul prezidential din Romania a fost.

Klaus Iohannis, despre alegerile locale: Este foarte discutabil cum au fost alese persoane cu probleme penale

Klaus Iohannis, aflat in vizita la Luxemburg, le-a declarat ziaristilor romani ca o prima evaluare a alegerilor locale arata ca procesul democratic este solid si ireversibil in Romania, acesta a facut declaratii si in legatura cu alegerea pe functii de.

Surpriza majora pe care i-o pregateste Dacian Ciolos lui Klaus Iohannis

Guvernul Ciolos iese la atac cu o masura care va fi primita cu satisfactie de romani, dar il va mania pe presedintele Klaus Iohannis. Executivul va propune scaderea salariilor presedintelui,.

Klaus Iohannis, atacat dur. A fost prea lacom si s-a grabit

Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis a comis o greseala majora care a costat Partidul National Liberal alegerile locale. Toata lumea considera ca in noiembrie, domnul Iohannis a.

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, numita judecator al CCR. Klaus Iohannis a semnat mandatul (VIDEO)

Sefa ICCJ, Livia Stanciu, a fost aleasa de Klaus Iohannis pentru postul de judecator al Curtii Constitutuionale numit la propunerea Presedintiei. Seful statului a semnat decretul de numire al acesteia.

Livia Stanciu, numita de Klaus Iohannis judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu in functia de judecator la Curtea Constitutionala a Romaniei pentru un mandat de 9 ani.

Livia Stanciu a fost numita de Klaus Iohannis judecator al Curtii Constitutionale

Presedintele Klaus Iohannis a semnat, joi, decretul privind numirea Liviei Stanciu, actuala sefa a Inaltei Curti de Casatie si Justitie, in functia de judecator al Curtii Constitutionale pentru un mandat de 9 ani, incepand cu data de 13 iulie 2016. Livia Stanciu il va inlocui la CCR pe Augustin Zegrean, numit in urma cu 9 ani de presedintele de la acea vreme, Traian Basescu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 6 Mai.

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2818 seconds )