Libnet.ro
UNICEF

21:45

CaN Romania. Victor Ponta: Puie Monta!

Antena3 Antena3,
CaN Romania. Victor Ponta: Puie Monta!

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Invitatul de onoare al emisiunii a fost cel mai. continuă pe Antena3

CaN Romania: Misterul lui Klaus Iohannis

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. De departe, cea mai misterioasa aparitie la vot.

CaN Romania: Cum a castigat PNL alegerile locale

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Cristache a comentat si prestatia liberalilor.

CaN Romania: Jambon, primarul beton

Ionut Cristache a tratat in editia de aceasta saptamana a emisiunii CaN Romania, alegerile, rezultatul alegerilor si concluziile alegerilor. Cristache a recunoscut ca singurul candidat care.

Victor Ponta, despre Agricultura: S-a distrus in ultimele sase luni ce am reusit in trei ani

Critici dure pentru ministrul Agriculturii din partea lui Victor Ponta. Fostul premier sustine ca in ultimele sase luni a fost distrus tot ce a construit cabinetul sau timp de trei ani, informeaza.

Victor Ponta: Dupa alegeri, Guvernul Ciolos ne trateaza la misto

Victor Ponta a postat, joi seara, un nou mesaj critic la adresa guvernului tehnocrat. Pana pe 5 iunie Guvernul Lui ne-a tratat pe toti romanii cu nepasare si dezinteres! Dupa.

Nu rata cel mai sincer interviu al lui Victor Ponta, vineri, la 23.00, la CaNRomania!

Stim ca vineri, la 23:00, cel mai probabil va veti uita la meci, dar credeti-ne ca nu vreti sa ratati cel mai tare meci din istorie. Victor Ponta vs. PuieMonta. Cel mai sincer interviu al.

Victor Ponta il taxeaza non-stop pe Klaus Iohannis

Victor Ponta, fost candidat in alegerile prezidentiale din 2014, are saptamanal pozitii extrem de critice la adresa presedintelui Klaus Iohannis, pe care il taxeaza in iesirile publice sau in postari pe contul sau de facebook.

Victor Ponta: E dezastru in agricultura. in sase luni, s-a distrus ce am construit in trei ani

Fostul premier Victor Ponta a calificat miercuri domeniul agriculturii drept un dezastru, sustinand ca in ultimele sase luni s-a distrus tot ceea ce a construit cabinetul condus de el timp de trei ani.

Apel catre Tovarasa Presedinte Alina Gorghiu Dej. Victor Ponta, atac la sefa PNL: DNA nu o va proteja. Dosarul legat de consultanta pe care a oferit-o AVAS va merge mai departe (VIDEO)

Victor Ponta face apel catre conducerea PNL, in special pentru Tovarasa Presedinte Alina Gorghiu Dej, sa il numeasca ca nou sef la PNL Bucuresti pe stimabilul domn Teodor.

Victor Ponta, atac la Klaus Iohannis: Un arogant care se bucura de placerile functiei

Fostul premier Victor Ponta sustine ca presedintele Klaus Iohannis se considera superior celorlalti romani, se bucura de placerile functiei si nu il intereseaza problemele tarii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2189 seconds )