Libnet.ro
UNICEF

17:15

CaN Romania: Ice Bucket Challenge, cel mai mare dus organizat din istorie

Antena3 Antena3,
CaN Romania: Ice Bucket Challenge, cel mai mare dus organizat din istorie

CaN Romania: Ice Bucket Challenge, cel mai mare dus organizat din istorie. continuă pe Antena3

Victor Ponta, despre TVR: Nu trebuie marita nicio taxa radio-TV. Este televiziunea cu cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public

Premierul Victor Ponta considera ca nu trebuie marita taxa radio-TV, iar televiziunea publica ar trebui sa se descurce cu banii pe care ii are. Televiziunea publica este televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cel mai mari datorii si cu cea mai mica audienta si impact public. In baza deciziei Parlamentului de a sprijini o persoana profesionista, noi putem sa luam masuri de sprijin, cum am mai facut-o, cu exceptia ideii de a mari taxa. Eu cred ca nu trebuie sa marim nicio taxa. Cred mai degraba ca banii pe care ii au sa-i foloseasca bine, lucru care nu s-a intamplat pana astazi, a spus Ponta la inceputul sedintei de Guvern de miercuri.

Incendiu la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui, flacarile cuprinzand o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale, fara a exista persoane ranite, informeaza Mediafax.

INCENDIU la cel mai mare mall din Vaslui

Un incendiu a izbucnit, sambata dimineata, la cel mai mare mall din municipiul Vaslui. Flacarile au cuprins o sala de bowling din complex, iar pompierii au intervenit cu cinci autospeciale. Nu s-au inregistrat victime.

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig este cel mai mare consumator de alcool

Agentul 007 interpretat de Daniel Craig consuma cel mai mult alcool. Jurnalistii de la The Grocer au facut o analiza pentru a afla care dintre interpretii agentului 007 consuma cel mai mult alcool. Castigatorul.

Legendele infricosatoare despre balaurul dobrogean, cel mai mare sarpe din Romania. Se ascunde in pamant sapte ani si reapare sub forma unui monstru

Printre stancile si maracinisurile din Dobrogea se ascunde cel mai mare sarpe din Romania, balaurul dobrogean. Lungimea lui, care poate ajunge si la 1,60 metri, i-a creat un renume nefast.

Podul Saligny de la Cernavoda implineste 120 de ani. in 1895 era cel mai mare din Europa si al treilea din lume

La data de 26 septembrie 1895 a fost inaugurat podul construit de un colectiv condus de Anghel Saligny la Cernavoda, cel mai mare din Europa si al treilea ca marime din lumea acelor timpuri. Aniversarea celor 120 de ani va fi marcata, vineri, printr-o serie de manifestari organizate, la Cernavoda, Constanta si Bucuresti, de CENAFER, CFR SA, CFR Calatori, Societatea Feroviara de Turism si Autoritatea Feroviara Romana.

Ice Bucket Challenge pentru tineri bogati si teribilisti. Apa este inlocuita de cocaina

Victor Ponta: TVR, televiziunea cu cel mai mare buget din Romania, cu cele mai mari datorii si cu cea mai mica audienta

Cel mai mare fan al lui Elvis Presley este un...

Cel mai valoros abecedar tiparit vreodata in Romania. Colectionar: Scriere si Cetire al lui Ion Creanga este diferit de tot ce inseamna astazi manual scolar

Cea mai mare colectie de abecedare din Romania a fost adunata de un invatator din Braila. intre cele peste 200 de lucrari rare, piesa de rezistenta este reprezentata de abecedarul reeditat al lui Ion Creanga, din 1868. Alte manuale scolare de limba romana, matematica, istorie si geografie dateaza din anii 1920.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )