Libnet.ro
UNICEF

11:30

Canabisul este cel mai utilizat drog in Europa

Antena3 Antena3,
Canabisul este cel mai utilizat drog in Europa

Canabisul este cel mai utilizat drog in Europa, dar cererea de heroina a stagnat, potrivit unui raport difuzat joi de Centrul european de monitorizare a Drogurilor si Dependentei de Droguri EMCDDA), relateaza . continuă pe Antena3

Vivre, cel mai mare magazin online de produse pentru casa si gradina, a implinit 3 ani; 3 milioane de produse vandute in 3 ani de comert online

Vivre, cel mai mare retailer online de produse pentru casa si gradina din Romania, a implinit 3 ani. Dupa succesul lansarii din Romania, Vivre s-a extins pe alte patru piete din Europa Centrala si de Est si pe viitor intentioneaza sa adauge in portofoliu noi tari din regiune. Vivre a introdus in Romania modelul de club privat pentru produse home deco, in care membrii se inregistreaza gratuit pe site, pentru a avea acces la promotii limitate ca timp si branduri in exclusivitate. Vivre a vandut in cei trei ani peste 3 milioane de produse, care au ajuns in casele cumparatorilor din Romania, Bulgaria, Ungaria, Croatia si Polonia.

Cine este artistul care s-a dezbracat in cel mai nou clip al sau

Este unul dintre cei mai sexy artisti din lume, iar la filmarile celui mai nou clip al sau, a lasat deoparte orice urma de inhibitii si s-a dezbracat complet in fata camerelor de luat vederi! Iata despre cine este vorba! .

Cine este artistul care s-a dezbracat in cel mai nou clip

Este unul dintre cei mai sexy artisti din lume, iar la filmarile celui mai nou clip al sau, a lasat deoparte orice urma de inhibitii si s-a dezbracat complet in fata camerelor de luat vederi! Iata despre cine este vorba! .

Cel mai nou update pentru Galaxy S6 aduce noutati de care ar trebui sa tii cont [VIDEO]

Samsung Galaxy S6 a fost lansat in martie, are direct Android Lollipop, dar actualizarea la cea mai noua versiune intarzie. Pana o vei primi, iata la ce sa te astepti. Pana o sa-ti treaca Samsung noul telefon la Android M, mai ai de trecut printr-o actualizare de la Android Lollipop. Este vorba de versiunea 5. [] Cel mai nou update pentru Galaxy S6 aduce noutati de care ar trebui sa tii cont [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ce sunt ploile de stele si cand pot fi ele vazute cel mai bine?

Daca v-ati intrebat vreodata ce sunt ploile de stele, acum ne-am gandit sa va aducem un raspuns cu toate explicatiile stiintifice pe intelesul tuturor. in plus, va prezentam si un calendar cu cele mai cunoscute ploi de stele pe care le puteti vedea si voi atunci cand cerul este senin. Cu siguranta, inca de cand [] Ce sunt ploile de stele si cand pot fi ele vazute cel mai bine? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Horatiu Florescu, The Advisers/Knight Frank: Vrem ca 2015 sa fie cel mai bun an al nostru. Ne-am atins deja obiectivul initial pentru intreg anul

Horatiu Florescu, chairman CEO al The Advisers/Knight Frank, spune ca obiectivul companiei este ca 2015 sa fie cel mai bun an de la infiintare. Potrivit lui Florescu obiectivul setat initial pentru acest an a fost deja atins, iar pana in prezent.

Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft

Daca v-ati jucat vreodata Minecraft este imposibil sa nu va fi gandit ca va aduce aminte de Lego, cel putin aceasta a fost premisa creatorilor Lego Worlds. Minecraft a devenit in ultimii ani unul dintre cele mai populare si atragatoare titluri cross-platform. Functioneaza pe orice platforma intr-o oarecare masura si ofera o libertate deosebita jucatorilor. [] Lego Worlds este cea mai interesanta alternativa la Minecraft Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai vechi vin din Romania. Comoara bahica din colectia de la Minis

Cel mai vechi vin din Romania. Tara noastra se mandreste cu una din cele mai vechi culturi ale vinului, atestata de documente si descoperiri arheologice care dateaza de acum 4. 000 de ani. Vinurile de colectie, intrate in patrimoniul viticol, sunt pastrate astazi in conditii deosebite, cel mai vechi vin din Romania aflandu-se la Minis, in judetul Arad, unde functioneaza si cea mai veche vinoteca din tara.

Cel mai apropiat colaborator al Monicai Macovei a devenit consultantul politic al lui Predoiu

Mihai Politeanu, cel mai apropiat colaborator al Monicai Macovei, alaturi de care a infiintat Asociatia M10, a devenit, dupa doua luni, consultantul politic al lui Catalin Predoiu, premierul desemnat al noului.

in Chile va fi construit cel mai mare telescop din lume

Cel mai mare telescop din lume, avand un buget de un miliard de dolari, va fi construit in Chile si va fi capabil sa surprinda imagini mai clare decat cele obtinute de Hubble si sa caute, intre altele, dovezi.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2155 seconds )