Libnet.ro
UNICEF

22:00

Canada: Doi studenti au fost exmatriculati pentru o filmare rasista

România Liberă România Liberă,
Canada: Doi studenti au fost exmatriculati pentru o filmare rasista

Presedintele Universitatii din Oklahoma David Boren a exmatriculat, marti, doi studenti despre care a afirmat ca au fost identificati ca animatori ai unui cantec cu caracter rasist in cadrul unui eveniment organizat de o fratie, relateaza Mediafax. continuă pe România Liberă

inca doi ceceni au fost arestati pentru asasinarea lui Boris Nemtov

Politistii rusi au arestat duminica inca doi barbati, pe care-i acuza pentru uciderea opozantului rus Boris Nemtov, impuscat de patru ori in spate la sfarsitul lunii februarie. Pana acum, autoritatile ruse au retinut patru ceceni - printre care si comandantul adjunct al unui batalion din Ministerul cecen al Apararii - pentru crima comisa in apropierea Kremlinului.

Zegrean nu a fost nominalizat pentru functia de judecator al CJUE

Camelia Toader, Laura Ivanovici si Claudia Costea au fost nominalizate pentru functia de judecator la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), Guvernul urmand sa stabileasca cine va reprezenta tara noastra la aceasta institutie. Presedintele Curtii Constitutionale a Romaniei CCR), Augustin Zegrean, si-a depus, de asemenea, candidatura, dar nu se regaseste pe lista.

Google Calendar a fost lansat pentru iOS. Utilizatorii de iPhone pot folosi acum cea mai compleza aplicatie de calendar

La cateva luni de la lansarea pentru terminalele Android, Google a lansat azi mult asteptata aplicatie de calendar si pentru utilizatorii de iOS. Pentru prima data utilizatorii de iPhone au o aplicatie.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )