Libnet.ro
UNICEF

22:15

Canapeaua cititorului e, intotdeauna, mai comoda decat cea a scriitorului

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Canapeaua cititorului e, intotdeauna, mai comoda decat cea a scriitorului

Fie ca recunoastem, fie ca nu, fiecare dintre noi are unul sau mai multe tabieturi care preced si insotesc lectura. Studiul copertei, cantarirea atenta a titlului menita sa ii stabileasca cantitatea de realism si de metaforic din compozitie, rasfoirea paginilor, fara un gand anume sau fara a fi atent la ce contin, pentru imprietenirea degetelor . continuă pe Ceaşca de Cultură

Painea facuta dupa retete din comunism, mai scumpa decat cea actuala, revine pe piata

Brutarii vor scoate pe piata dupa 1 noiembrie mai multe sortimente de paini facute dupa retete din comunism, printre care franzela Bucuresti, lunga de 65 de centimetri, care contin, pe langa ingredientele clasice, si zahar, lapte si grasimi, a declarat Aurel Popescu, presedintele patronatului din industria panificatiei Rompan, potrivit Mediafax.

RAPORT Productia de vin pe acest an a Romaniei este cu 20% mai mica decat cea din 2013. Productia globala scade cu 6%

Romania a inregistrat in acest an, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, o scadere de 20% a productiei de vin, la 4,1 milioane de hectolitri. Tara noastra ocupa locul al 12-lea in topul producatorilor la nivel mondial, potrivit Organizatiei Internationale a Vitei-de-vie si Vinului.

Deziluzia optica: Hamei, ca-i mai buna decat ei

Monica Macovei, spaima sticlelor Jidvei si Traia Basescu, spaima sticlei de wiskian. Cantecul lor preferat este DNA, DNA ridica paharul si bea!. Amandoi au sustinatori, mai ales seara cand ies de la.

Romania are peste 6.000 de unitati de cazare: pensiunile, mai multe decat hotelurile

Capacitatea de cazare turistica ajungea, la 31 iulie, la 6. 130 de unitati, cu 2% mai mult fata de iulie 2013, in timp ce numarul hotelurilor a fost depasit de cel al pensiunilor, conform datelor anuntate luni de INS.

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )