Libnet.ro
UNICEF

07:46

Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros

Antena3 Antena3,
Cand debuteaza Simona Halep la Roland Garros

Jucatoarele din Romania,Simona Halep, Irina Begu, Ana Bogdan si Sorana Cirstea vor evolua, marti, in primul tur la Roland Garros, al doilea Grand Slam al anului. Simona Halep va evolua cu americanca. continuă pe Antena3

WTA Nurnberg: Alison Riske (adversara Simonei Halep la Roland Garros), nvinsa n finala de Johanna Larsson (scor 7-6, 6-4)

Americanca Alison Riske 105 WTA), adversara Simonei Halep in primul tur de la Roland Garros, a fost invinsa, sambata, de Johanna Larsson 97 WTA), scor 7-64), 6-4, in finala turneului WTA de la Nurnberg. Gratie acestui succes, suedeza si-a trecut in palmares primul titlu dupa o perioada de trei ani si al doilea din cariera.

Sorana Cirstea a jucat azi cu Alison Riske, adversara Simonei Halep la Roland Garros. Abandon in setul decisiv

Sorana Cirstea a jucat in sferturile turneului de la Nurnberg cu Alison Riske, prima adversara a Simonei Halep la Roland Garros.

S-a stabilit programului primului tur de la Roland Garros. Cand intra pe teren Simona Halep si celelalte cinci fete din Romania

Romania incepe turneul de Grand Slam de la Roland Garros, avand sase jucatoare pe tabloul principal al turneului parizian.

S-a stabilit programul primului tur de la Roland Garros. Cand intra pe teren Simona Halep si celelalte cinci fete din Romania

Romania incepe turneul de Grand Slam de la Roland Garros, avand sase jucatoare pe tabloul principal al turneului parizian.

Veste buna pentru Simona Halep. A fost eliminata rivala principala a romancei la Roland Garros

Simona Halep a primit o veste buna inca din debutul turneului de la Roland Garros. Jelena Ostapenko, campioana din 2017 de la Roland Garros, cea care a invins-o pe Simona Halep in marea finala, a fost eliminata i.

Simona Halep, nainte de Roland Garros: Vreau sa cstig turneul, acesta este obiectivul meu

Ajunsa de doua ori in finala de la Roland Garros in 2014 si 2017), Simona Halep spera sa isi treaca in palmares primul trofeu de Grand Slam la editia din acest an a competitiei de la Paris 27 mai - 10 iunie). Liderul mondial a vorbit, intr-un interviu pentru Eurosport, despre obiectivul sau la Roland Garros, despre ce inseamna sa fii lider mondial, dar si despre finala pierduta de la Australian Open. Vreau sa castig turneul, acesta este obiectivul meu, a precizat Halep.

Stere Halep, nainte de startul Roland Garros-ului: n tenis conteaza doar ziua de azi, trecutul nu-l mai putem schimba. Trebuie sa ramnem optimisti

Pentru Simona Halep se apropie debutul la Roland Garros, jucatoarea noastra fiind cap de serie numarul unu la turneul de Grand Slam de la Paris. Tatal Simonei a discutat cu HotNews. ro despre editia din acest a competitiei din capitala Frantei, acesta precizand ca Simona trebuie sa ia totul pas cu pas pe zgura pariziana. Nu trebuie sa ne mai gandim la ceea ce a fost, trecutul nu-l mai schimbam. Tot ce conteaza in tenis este ziua de azi, a spus Stere Halep.

PREZENTARE Roland Garros 2018: Simona Halep si povestea interzisa de iubire cu Parisul - Rafael Nadal, poate exista ceva peste zecele suprem?

Emotie, pasiune, indragostiti, istorie, cuisine francaise, multi turisti, muzee de renume, artisti care au schimbat istoria omenirii, muzica, viata de noapte, multa culoare, orasul luminilor. Iar pentru ca opera de arta sa fie desavarsita e nevoie de doua saptamani de Roland Garros. Parisul va fi centrul sportului mondial intre 27 mai si 10 iunie, perioada in care muschetarii isi vor masura fortele pe Philippe Chatrier. in material ai o ampla PREZENTARE a turneului de la Roland Garros.

Sfatul Martinei Navratilova pentru Simona Halep. Ce trebuie sa faca ea pentru a castiga la Roland Garros

Simona Halep va incerca din nou sa castige un turneu de Grand Slam, urmatoarea ocazie fiind turneul de la Roland Garros, care incepe duminica.

FOTO Ravasitor! Fotografia postata de Darren Cahill cu Simona Halep dupa un antrenament la Roland Garros

Simona Halep trage din greu la antrenamente, incercand sa se acomodeze cu zgura de la Roland Garros, turneu la care va debuta duminica.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2269 seconds )