Libnet.ro
UNICEF

13:30

Cand va fi difuzat Tanar si nelinistit pentru ultima data in Romania

Adevărul Adevărul,
Cand va fi difuzat Tanar si nelinistit pentru ultima data in Romania

Serialul Tanar si nelinistit/ The Young and the Restless ajunge la ultima difuzare in Romania la sfarsitul acestui an. Chiar daca nu va mai fi vazut pe micile ecrane, serialul continua sa fie filmat in Statele Unite ale Americii. continuă pe Adevărul

LIVETEXT Romania Norvegia: suntem la doi pasi de castigarea Mondialului. Cand am luat ultima data aurul

De la ora 21. 45, fetele vor ataca ultimul act al turneului. Dupa ce au trecut de detinatoarea trofeului, Brazilia, dar si de gazda competitiei, Danemarca, pentru Neagu si colegele ei urmeaza bestia neagra a nationalei de handbal.

Cand a fost ultima data cand visurile ti s-au indeplinit intocmai?

Pornesti la drum cu ambitii care mai de care. Cand esti mica visezi sa devii printesa sau poate ca visezi sa faci inconjurul lumii. Apoi visezi la o viata linistita sau visezi sa ai 2 copii si un caine.

Federal Reserve a majorat, pentru prima data in aproape un deceniu, dobanda de interventie

Banca centrala americana Fed) a majorat, pentru prima oara in aproape un deceniu, dobanzile de interventie, decizie anticipata de pietele financiare, se arata intr-un comunicat de presa al Comitetului de politica monetara FOMC), citat de AFP. Intervalul de evolutie a dobanzilor de interventie, mentinut intre 0 si 0,25% de la sfarsitul anului 2008 pentru a sustine relansarea economica dupa criza financiara, a fost majorat cu un sfert de punct 0,25%), evoluand intre 0,25% si 0,50%.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )