Libnet.ro
UNICEF

10:45

Cand ar putea fi redeschise gradinitele din Republica Moldova

Adevărul Adevărul,
Cand ar putea fi redeschise gradinitele din Republica Moldova

Igor Dodon a anuntat ca gradinitele din Republica Moldova ar putea fi deschise la sfarsitul lunii mai - inceputul lunii iunie, insa nici acest lucru nu este sigur. Presedintele sustine ca problema consta in faptul ca exista un numar mare de persoane infectate din sistemul educational. in acest sens, el a accentuat ca nu avem dreptul sa riscam cu sanatatea copiilor. continuă pe Adevărul

661 de persoane, tratate de COVID-19 in Republica Moldova

In Republica Moldova au fost inregistrate 2. 778 de cazuri de infectare cu noul coronavirus. 218 persoane se afla in stare grava. Alti 535 de pacienti sunt in stare de gravitate medie. Pana acum au fost vindecate 661 de persoane, printre care 101 de persoane au fost externate pe parcursul zilei de miercuri.

Republica Moldova va primi 100 milioane de euro asistenta macro-financiara de la Uniunea Europeana

Comisia Europeana a anuntat miercuri, 22 aprilie, ca a aprobat propunerea privind oferirea asistentei macro-financiare, in suma de 3 miliarde de euro, pentru zece tari partenere din vecinatate. Astfel, Republica Moldova va beneficia de un imprumut preferential de 100 milioane de euro, disponibil pentru o perioada de 12 luni. Cei mai multi bani ii va primi Ucraina - 1,2 miliarde de euro.

Sprijin UE de 100 milioane euro, ca imprumut, pentru Republica Moldova

Comisia Europeana a propus un sprijin de 100 de milioane de euro, sub forma de imprumut in conditii foarte avantajoase, pentru Republica Moldova, pentru consolidarea stabilitatii economice a tarii si pentru a crea spatiu bugetar necesar alocarii de resurse pentru protejarea populatiei si reducerea efectelor negative ale crizei coronavirus COVID-19.

CORONAVIRUS |Andrei Nastase, presedintele Platformei DA: in Republica Moldova, pandemia a fost complet scapata de sub control. Situatia este foarte grava

Pandemia de COVID-19 a fost complet scapata de sub control in Republica Moldova avertizeaza Andrei Nastase, presedintele Platformei DA, fost viceprim-ministru si candidat pro-european la alegerile.

La mijlocul lunii mai, numarul cazurilor de imbolnavire cu COVID-19 poate depasi 5.600 in Republica Moldova

Pe la mijlocul lunii mai, numarul cazurilor de imbolnavire cu COVID-19 poate depasi 5. Si aceasta daca vor fi respectate masurile de control al infectiei, estimeaza Ministerul Sanatatii, Muncii si Protectiei Sociale. Conform scenariului pesimist, numarul cazurilor confirmate ar putea depasi 37 de mii de imbolnaviri, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )