Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cand se schimba ora. Weekendul din octombrie in care trecem la ora de iarna

B1 B1,
Cand se schimba ora. Weekendul din octombrie in care trecem la ora de iarna

Au mai ramas doar cateva zile pana candtoti romanii vor avea parte de vesti imbucuratoare. Toate ceasurile vor fi date inapoi cu o ora, marcandu-se astfel, momentul trecerii la ora de iarna. continuă pe B1

Vedeta din Romania care e deja la alt nivel: Eu sunt luxul! Traiesc in lux si nu ma mai impresioneaza nimic

O vedeta de la noi se lafaie in lux inca de copil. Aceasta s-a bucurat mereu de opulenta, iar acum si-a creat propriul imperiu alaturi de sotul si fiicele sale. Nimic nu o mai impresioneaza, obisnuita fiind cu peisajele scumpe. Vedeta din Romania crescuta in lux. Eu sunt luxul! Nimic nu ma mai impresioneaza Cunoscuta .

De ce se schimba ora de doua ori pe an. Motivele pentru care a fost luata aceasta decizie

Asa cum stim cu totii, schimbarea orei se face de doua ori pe an, in lunile Martie si Octombrie. in luna Martie, atunci cand se trece la ora de vara, ceasul se da cu o ora inainte iar in luna Octombrie.

Criminalul Passaris, fata in fata cu judecatorii. Ce a decis tribunalul: cand poate sa iasa din inchisoare

Criminalul Passaris a ajuns fata in fata cu judecatorii dupa ce a solicitat eliberarea conditionata. Judecatorii nu s-au aratat de acord cu solicitarea lui Passaris, chiar daca acesta spune ca s-a schimbat in bine. Astfel, instanta i-a dat termen peste un an. Atunci va afla cand va iesi din inchisoare. Si chiar daca va primi .

Primul oras din Romania care impune obligativitatea purtarii mastii la 100 de metri in jurul scolilor

Comitetul Judetean pentru Situatii de Urgenta Galati a decis sambata ca, incepand de luni, purtarea mastii de protectie pe o raza de 100 de metri in jurul unitatilor de invatamant din judet este.

Sfarsit tragic pentru o fetita de numai 13 ani din Buzau, care iesise cu animalele la pascut

Cristina Bianca, o fetita de numai 13 ani din comuna buzoiana Valea Ramnicului, a murit marti seara lovita de un tren. Fata era la pascut cu animalele, in apropiere de casa parinteasca.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2055 seconds )