Libnet.ro
UNICEF

08:32

Cand spune Cazanciuc ca Marko Attila va fi adus in Romania

România Liberă România Liberă,
Cand spune Cazanciuc ca Marko Attila va fi adus in Romania

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, la Bruxelles, cand a fost intrebat despre aducerea deputatului Marko Attila din Ungaria, ca este doar o chestiune de timp pana cand cineva aflat in spatiul UE sa poata fi adus in Romania printr-o procedura judiciara. continuă pe România Liberă

Robert Cazanciuc, despre cazul Marko Attila: Este o chestiune de timp pana cand cineva aflat in spatiul UE sa poata fi adus in Romania printr-o procedura judiciara

Ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, a declarat, marti, la Bruxelles, cu privire la aducerea deputatului Marko Attila din Ungaria, ca este doar o chestiune de timp pana cand cineva aflat in spatiul UE sa.

Ministrul Justitiei, intrebat de cazul deputatului Marko Attila: Nu poate scapa nimeni, e o chestiune de timp

Aducerea in Romania dintr-o alta tara UE a unei persoane pentru a fi supuse unor proceduri judiciare este doar o chestiune de timp, a declarat, marti, la Bruxelles, ministrul Justitiei, Robert Cazanciuc, chestionat in legatura cu situatia deputatului demisionar Marko Attila, care se afla in Ungaria in timp ce este trimis in judecata in dosarul despagubirilor ilegale.

Marko Attila, fara imunitate. Cand si cum va fi adus in tara?

Plenul Camerei Deputatilor ia act, miercuri, de demisia lui Marko Attila UDMR), trimis in judecata, alaturi de alte 11 persoane, pentru despagubiri supraevaluate. Daca instanta va aproba propunerea DNA, va fi emis un mandat european de arestare pe numele sau si udemeristul va fi dat in urmarire internationala.

Avocat: Marko Attila s-a stabilit in Ungaria. Deputatul refuza jurisdictia Romaniei deoarece nu este echidistanta

Avocatul lui Marko Attila, Eugen Iordachescu, spune ca, din cate stie el, deputatul si-a stabilit domiciliul in Ungaria si ca refuzul lui Marko de a se intoarce in Romania este un fel de a refuza o jurisdictie pe care nu o considera ca fiind echidistanta, relateaza Mediafax.

Avocat: Marko Attila si-a stabilit domiciliul in Ungaria. Nimeni nu a cerut arestarea in instanta

Avocatul deputatului Marko Attila, Eugen Iordachescu, a explicat, intr-o interventie telefonica in emisiunea 100 de minute, la Antena 3, ca deputatul se afla in Ungaria, unde si-a stabilit.

Camera Deputatilor a primit demisia lui Marko Attila in original, plenul va lua act miercuri

Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a primit, marti, demisia in original a deputatului Marko Attila, pentru care DNA cerea arestarea preventiva, iar plenul Camerei urmeaza sa se intruneasca miercuri, pentru a lua act de demisie, anunta Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:32

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2071 seconds )