Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cand suntem mici luam cele mai mari decizii

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Cand suntem mici luam cele mai mari decizii

In ultima vreme se vorbeste tot mai mult despre educatie. Se pare ca, usor, usor, romanii realizeaza importanta acestui pilon care sta la baza existentei unei societati civilizate. Ca sa-l citam pe Spiru Haret: Cum arata astazi scoala, va arata maine tara. Insa milioane de tineri se confrunta cu cele doua lumi paralele: . continuă pe Ceaşca de Cultură

Barna da inapoi cu privire la sustinerea lui Nicusor Dan pentru primaria Capitalei: Mai e si Vlad Voiculescu. Sa identificam candidatul cu cele mai mari sanse

Presedintele USR Dan Barna a declarat duminica intr-un interviu pentru Mediafax ca in privinta alegerilor pentru Primaria Capitalei Nicusor Dan e un om cu foarte bune sanse pentru Bucuresti, insa subliniaza ca mai e si Vlad Voiculescu si ca Opozitia trebuie sa identifice candidatul cu cele mai mari sanse.

Unul dintre cele mai mari jocuri ale lui 2019 a fost creat in mare parte in Romania

In cadrul unui eveniment organizat la studiourile companiei din Bucuresti, echipa din spatele celui mai nou titlu Ubisoft, Ghost Recon: Breakpoint, a prezentat jocul si contributiile romanesti din cadrul acestuia.

Una dintre cele mai mari tari din lume ramane fara apa potabila

Mai multe orase din estul Australiei se apropie rapid de momentul in care ultimele rezerve de apa potabila vor fi epuizate, relateaza World Economic Forum.

Cand e Black Friday: eMAG a anuntat data oficiala pentru ziua reducerilor

Daca vrei sa stii cand e Black Friday, ei bine, de acum exista un raspuns. eMAG a anuntat oficial cand baga pe piata cele mai mari reduceri. La fel ca in fiecare an, Black Friday 2019.

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului (FOTO)

My Fair Lady, una dintre cele mai aplaudate productii private de musical din Romania, revine pe scena Salii Palatului, miercuri, 2 octombrie, de la ora 19:30. in acompaniamentul orchestrei live condusa.

Peste 100 de companii ofera mii de joburi la Targul de Cariere. Cele mai cautate domenii

Targul de Cariere prezinta cele mai interesante oportunitati de angajare alaturi de invitati cu povesti incredibile despre cariera.

Cele mai avantajoase fonduri de pensii facultative Pilon III

Orice roman poate sa isi completeze pensia publica cu o pensie facultativa. Am comparat care sunt cele mai avantajoase fonduri de pensii, din punct de vedere al comisioanelor si al randamentului.

Cele mai ciudate machiaje de Halloween in 2019

Mai este doar o luna pana la Halloween, iar daca anul acesta participi la vreo petrecere si vrei sa atragi atentia tuturor printr-un machiaj extrem de cool, iata sursa perfecta de inspiratie! .

FOTO Cum aratau cele mai frumoase orase ale romanilor din urma cu un secol. Unde se afla plamanul Romaniei

La inceputul secolului XX, marile orase ale tarii se aflau in plin proces de modernizare, iar cladirile publice ridicate in acele vremuri au ramas printre cele mai valoroase edificii istorice.

HOROSCOP. Zodiile cele mai geloase. Nu ar accepta niciodata infidelitatea partenerului

Sunt cateva zodii care, atunci cand sunt intr-o relatie, duc gelozia la extrem, chiar daca tradarea are loc doar in mintea lor. Un simplu gest al partenerului le face sa izbucneasca. Acestea sunt cele.

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2154 seconds )