Libnet.ro
UNICEF

01:05

O candela aprinsa pentru victimele de la Colectiv

Antena3 Antena3,
O candela aprinsa pentru victimele de la Colectiv

La ora 22. 30, in urma cu exact o saptamana, un incendiu cuprindea un club din Bucuresti, in timpul concertului de lansare a unui nou album al trupei Goodbye to Gravity. continuă pe Antena3

Clopotele bisericilor din Capitala bat la ora 22.30 pentru victimele din Colectiv

Clopotele de la Patriarhia Romana si de la toate bisericile din Capitala bat, vineri seara, la ora 22. 30, in memoria celor 32 de tineri morti in urma cu o saptamana in incendiul din clubul Colectiv.

FOTO VIDEO A treia zi de proteste la Targoviste. Rugaciuni pentru victimele Colectiv si puscarie pentru politicieni. Moment special la Arhiepiscopie

Peste 600 de persoane au marsaluit prin tot orasul scadand impotriva Guvernului, a clasei politice si a Patriarhului Daniel. Cei in varsta si cei tineri s-au plans deopotriva ca le-au plecat in strainatate copiii si parintii pentru un trai mai bun.

Concert caritabil pentru victimele tragediei din Colectiv: Voltaj si Directia 5, printre cantareti

Un concert caritabil pentru ajutarea persoanelor aflate in suferinta in urma tragediei din Colectiv va fi organizat, miercuri, de la ora 22. 30, in clubul Bamboo din Capitala, pe scena acestui eveniment urmand sa urce peste 25 de artisti, intre care Voltaj, Directia 5, Connect-R, Delia si Dan Bittman, anunta Mediafax.

Parastas pentru victimele de la Colectiv. Mitropolitul Clujului: in momentele acestea, oamenii pot spune multe, dar nu ajuta la nimic. Rugaciunea ajuta

Sute de clujeni au venit la slujba de parastas oficiata de Mitropolitul Clujului marti seara, in fata Catedralei mitropolitane. Au aprins lumanari si au spus rugaciuni.

Echipa filmului BOX doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit colectiv

Membrii echipei filmului BOX, in regia lui Florin Serban, anunta ca doneaza veniturile din vanzarea de bilete pentru victimele care au supravietuit incendiului din Clubul Colectiv.

Patriarhul Daniel a oficiat o slujba de pomenire pentru victimele de la Colectiv

Patriarhul Daniel a oficiat, marti, o slujba de pomenire pentru cei 32 de tineri care au murit in urma incendiului din clubul Colectiv.

Cluburi de fite din Capitala fac concerte caritabile pentru victimele din Colectiv

BCluburile Bamboo si Chaboo din Bucuresti au anuntat, pe pagina de Facebook, ca vor organiza concerte caritabile pentru ajutorarea victimelor din clubul Colectiv.

Sistemul informatic al CNAS este nefunctional marti in toata tara, incepand cu ora 8:30

Platforma Informatica a Asigurarilor de Sanatate PIAS) este indisponibila marti in toata tara, incepand cu ora 08:30, 'datorita unor probleme de comunicatii', a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Casa transmite ca 'furnizorii pot opera in aplicatiile proprii serviciile prestate in modul offline iar in momentul remedierii problemelor aparute se poate reincepe transmiterea online a datelor de raportare'. Amintim ca luna trecuta, sistemul informatic al cardului national de sanatate a cazut de doua ori in trei zile.

Clopotele Patriarhiei si ale bisericilor de langa Colectiv bat la ora 22.30 pentru victime

Clopotele de la Patriarhia Romana si bisericile din jurul clubului Colectiv bat, vineri seara, la ora 22. 30, in memoria celor 32 de tineri morti in urma cu o saptamana in incendiul din club, potrivit.

Dupa ce a spus ca nu are ce sa isi reproseze, Cristian Popescu Piedone vrea sa faca un monument pentru victimele de la clubul Colectiv

Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, a anuntat marti, intr-un comunicat de presa, ca vrea sa construiasca un monument in memoria victimelor din clubul Colectiv.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )